Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist belli olacak! RB Leipzig'in PSG karşısında iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Liginde ilk finalist belli olacak RB Leipzigin PSG karşısında iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2020 04:26

Atletico Madrid'i geçip adını Şampiyonlar Ligi yarı finaline yazdıran RB Leipzig ile epik bir maç sonuyla Atalanta'yı kupa dışına iten PSG, yarı finalde kozlarını paylaşıp adlarını finale yazdırmak için kapışırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

RB LEIPZIG

- Tottenham'dan sonra Atletico Madrid'i de Şampiyonlar Ligi dışına iten RB Leipzig, PSG karşısına Ibrahima Konate dışında tam kadro olarak çıkacak.

- Atletico Madrid karşısında kusursuza yakın oynayan Dayot Upamecano, bir kez daha savunmanın en büyük sigortası olacak. Hücumda da Yussuf Poulsen'in açtığı kanallara Marcel Sabitzer ve Dani Olmo ile girmeye çalışacaklar.

- TD Julian Nagelsmann, PSG'nin başındaki Thomas Tuchel'e karşı Bundesliga'da şansının pek tutmadığını, yarı finalde bunu değiştirip finale çıkmak istediklerini belirtti.

PARIS ST. GERMAIN

- Çeyrek finalde 4. hakem uzatma dakikalarını gösterdiğinde Atalanta karşısında 1-0 geride olan PSG, Marquinhos ve Choupo-Moting'in golleriyle 2-1 kazanmış ve adını yarı finale yazdırmıştı.

Haberin Devamı

- Atalanta maçını tamamlayamayan Keylor Navas, RB Leipzig karşısında sahadaki yerini alamayacak. Eldivenler Sergio Rico'ya emanet...

- Layvin Kurzawa ve Thiago Silva takımla birlikte çalıştı, maç kadrosunda olacak. Marco Verratti'nin durumu ise maç saati netleşecek. Çeyrek finali cezası nedeniyle kaçıran Angel Di Maria ilk 11'de başlayacak, sakatlığını tamamen atlatan Kylian Mbappe'nin de ilk 11 başlayacak düzeyde olduğu belirtildi.



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- RB Leipzig, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 maçı kazanırken, 9 maçta %56 topla oynama yüzdesi yakaladı.

- PSG bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 9 maçta %87 pas başarı yüzdesiyle oynadı, maç başına 12 şut attı.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu UEFA Avrupa Ligi mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "PSG Kazanır" oldu!

%23'lük kesim Thomas Tuchel yönetimindeki Fransız devine güveniyor...

%18'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

PSG'nin yıldızlarından Pablo Sarabia'dan Celtic'e nefis bir gol! İzleyelim...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!