Roma Ajax maçı hangi kanalda ve saat kaçta? İşte Roma Ajax maçı istatistik bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Roma Ajax maçı hangi kanalda ve saat kaçta İşte Roma Ajax maçı istatistik bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 19:08

Roma Ajax maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun çeyrek finalinde sona gelindi. İtalya temsilcisi Roma ile Hollandı'nın güçlü ekibi Ajax, bu akşam kozlarını paylaşarak yarı final bileti için sahada ter dökecek. Maça kısa bir süre kala, saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Roma Ajax maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Roma Ajax rövanş maçı saat ve kanal bilgisi ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 2020-2021 sezonu çeyrek final rövanş karşılaşmalarında heyecan başlıyor. Bu kapsamda yarı finale çıkmak için Roma ile Ajax karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki bu turun ilk maçını Roma 2-1'lik skorla kazanmıştı. Şimdi ise gözler rövanş müsabakasında. Peki, Roma Ajax maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Roma ile Ajax bu akşam karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

AVRUPA LİGİ'NDE ÇEYREK FİNAL HEYECANI

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunun çeyrek finali, yapılacak 4 rövanş maçıyla tamamlanacak ve yarı finale kalan takımlar belli olacak.

Tamamı TSİ 22.00'de başlayacak ve beIN Sports'un kanallarından yayınlanacak çeyrek final rövanş maçlarının programı şöyle:

Haberin Devamı

Manchester United (İngiltere) - Granada (İspanya) (2-0)

Slavia Prag (Çekya) - Arsenal (İngiltere) (1-1)

Roma (İtalya) - Ajax (Hollanda) (2-1)

Villarreal (İspanya) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) (1-0)

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!