Roland Garros: Roger Federer - Rafael Nadal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Roland Garros: Roger Federer - Rafael Nadal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2019 10:59

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 8. gününde tek erkeklerde Nadal ve Federer ile tek kadınlarda Stephens tur atladı. Şimdi gözler Roger Federer - Rafael Nadal maçının tarihinde. Peki, Roger Federer - Rafael Nadal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Roger Federer, çeyrek final turunda karşılaştığı Stanislas Wawrinka'yı 7-6, 4-6, 7-6 ve 6-4 'lük setlerle yenerek 4 yıl sonra geldiği Roland Garros'ta yarı finale yükselmişti. Rafael Nadal ise çeyrek finalde Kei Nishikori'yi 6-1, 6-1, 6-3 yenerek yarı finale yükseldi. Rakiplerine karşı üstünlük sağlayan ikili yarı finalde mücadele edecek.

2019 Fransa Açık yarı finali, bir tenis klasiği haline gelen Roger Federer - Rafael Nadal rekabetine sahne olacak.  7 Haziran Cuma günü TSİ 14:00'te başlayacak olan karşılaşma Eurosport 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Federer ve Nadal ikilisi, kariyerlerinde 39. kez karşı karşıya gelecek. Nadal'ın birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda 23-15 üstünlüğü bulunsa da ikili arasındaki son 5 karşılaşma, Federer'in galibiyetiyle sonuçlandı.

 

BAKMADAN GEÇME!