Rojin Haspolat Tufan kimdir kaç yaşında? Ozan'ın transferi sonrası gündeme geldi.

Güncelleme Tarihi:

Rojin Haspolat Tufan kimdir kaç yaşında Ozanın transferi sonrası gündeme geldi.
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2021 14:21

Rojin Haspolat, Ozan Tufan'ın Watfrod'a transfer olmasının ardından bazı açıklamalarda bulundu. Transferin gerçekleşmesinin ardından Fenerbahçe'nin paylaşımı dolayısıyla kulübe teşekkür eden Rojin Haspolat, sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki, Rojin Haspolat kimdir kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Rojin Haspolat, Ozan Tufan ile evlilik yolundaki ilk adımı geçtiğimiz Eylül ayında attı. Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan çift, 28 Eylül 2020 tarihinde nişanlandı. Çiftin nişan kurdelesini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kesti. Törende Emre Belözoğlu da yer aldı.

Ozan Tufan'ın nişanlısı Rojin Haspolat, Önce Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi.

Ozan Tufan’la tam 2 yıldır ciddi bir arkadaşlık yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Ozan’ın, menajeri Mirsad Türkcan ve Rojin Haspolat’ın önerisiyle evini Acarkent’ten Zekeriyaköy’e taşıdı. Ozan Tufan ve Rojin Haspolatlı 2021 Nisan ayında evliliğe adım attı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!