Rıza Çalımbay'dan Başakşehir maçı sonrası 'VAR' isyanı!

Güncelleme Tarihi:

Rıza Çalımbaydan Başakşehir maçı sonrası VAR isyanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2020 19:00

Süper Lig’in 21’inci haftasında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Rıza Çalımbay maç sonunda açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Maçın başından sonuna güzel oynadık. Son paslara dikkat etsek galip gelebilirdik" dedi. 

RIZA ÇALIMBAY: "MAÇIN BAŞINDAN SONUNA MÜKEMMEL OYNADIK"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, güzel bir lig maçı olduğunu belirterek, "Bizim açımızdan kritik bir maçtı. İyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. 2 gün önce kupa maçı oynadık. 5-6 takımı etkileyecek sakatlar vardı. Kulübede ofansa müdahale edecek oyuncumuz yok gibiydi, Yasin dışında. Maçın başından sonuna mükemmel oynadık. Gol yememize rağmen oyundan kopmadık ve golü bulduk. İlk yarıda son paslara dikkat etsek rahatlıkla galip gelebilecektik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Eksikler mazeret değil, mükemmel oynadık. Antep’te sadece istediğimizi oynayamadık. Üzüldüğüm bir kere de bizim için VAR’a gitsinler. Maalesef bir tane penaltımız yok. Pozisyon mu yok, hayır bir sürü var. VAR’a gitseler belki bir şey görürler. Oysa 1 santim ile Rize maçında golümüzü yediler. Oyun olarak çok memnunum. Yolumuz çok uzun. Haftaya kritik maçımız var. Kupada maçımız var. O maçın saatinin geç olduğunu söyledik. Onun ardından Trabzon’da çok çok önemli bir maç oynayacağız. Hedefimiz oradan puan ve puanlarla dönmek. Eksikler de gelebilirse daha alternatifli kadro ile gitmiş olacağız" dedi.

"HAKEM VAR’A GİTSE BELKİ FARKLI ŞEYLER ÇIKACAKTI"

Son dakikalarda tartışılan penaltı pozisyonunda VAR’a bakılmamasına tepki gösteren Çalımbay, "Bizimkine bakmazlar, Rize maçında da var. VAR, var ve gitmiyorlar. Gitseler belki görecekler. Ligde daha 1 tane penaltı atamadık. Mütevazi bir takımız. Bizim onlara saygı gösterdiğimiz gibi onların da bize saygı göstermesi gerekiyor. O pozisyonda VAR’a gitse belki farklı şeyler çıkacaktı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!