River Plate - Santa Fe maçında tarihi olay! 20 futbolcu pozitif çıkınca, orta saha Enzo Perez kaleye geçti

Güncelleme Tarihi:

River Plate - Santa Fe maçında tarihi olay 20 futbolcu pozitif çıkınca, orta saha Enzo Perez kaleye geçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 10:10

Bu gece Copa Libertadores'te eşine az rastlanır bir maç oynandı. Kadrosundaki 20 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkan Arjantin ekibi River Plate, yedek oyuncusu olmadan ve kalesinde orta saha oyuncusu Enzo Perez'in forma giydiği maçta Kolombiya ekibi Santa Fe'yi mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Arjantin ekibi River Plate, Copa Libertadores grup maçında Kolombiya temsilcisi Santa Fe'yi konuk etti. İki gün önce River Plate'de yapılan testler sonucu köklü Arjantin ekibinde tam 20 futbolcunun koronavirüse yakalanmıştı. River Plate'de maça çıkabilecek yalnızda 11 oyuncu kalmıştı.

BÜTÜN KALECİLER POZİTİF

River Plate'in kadrosunda bulunan 4 kalecinin de testi pozitif çıkmıştı. Maçtan önce kadrosuna iki kaleci dahil etmek için CONMEBOL'e başvuran Arjantin ekibi, ret cevabı aldı.

ORTA SAHA ENZO PEREZ KALEYE GEÇTİ

Kadrosuna kaleci ekleme konusunda ret cevabı alan River Plate'de Santa Fe maçında kaleye, 35 yaşındaki Enzo Perez geçti. Enzo Perez daha önce Avrupa'da Benfica ve Valencia formaları giymişti.

Hürriyet

Haberin Devamı

RIVER PLATE'DEN TARİHİ GALİBİYET

Santa Fe karşısına yedek kulübesinde opsiyon olmadan, kalesini bir orta saha oyuncusunun koruduğu şekilde çıkan River Plate, mücadeleyi 2-1 kazandı. Ev sahibinin gollerini 3. dakikada Fabricio Angileri ve 6. dakikada Julian Alvarez kaydetti. Santa Fe'nin golünü ise 73. dakikada Kelvin Osorio attı.

ENZO PEREZ'DEN KRİTİK KURTARIŞLAR! MAÇIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

River Plate'in kalesini koruyan 35 yaşındaki orta saha Enzo Perez, Santa Fe mücadelesinde kritik kurtarışlara imza attı. Maçın hemen başında 2-0 öne geçip kendisini rahatlatan takım arkadaşlarına yaptığı kritik kurtarış ve müdahalelerle yardımcı oldu ve 3 puana katkı yaptı. 35 yaşındaki futbolcu, CONMEBOL tarafından maçın oyuncusu seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!