Riot Games, League of Legends’ın durumu hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Riot Games, League of Legends’ın durumu hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2021 09:43

Riot Games, League of Legends’a yönelik planlarını ve şu ana kadarki durum hakkında yorumlarını barındıran bir video yayımladı.

Haberin Devamı

Riot Games’in son League of Legends güncelleme videosu üstünden altı ay geçti. Geçtiğimiz günlerde ise League of Legends’ın yapımcısı Jessica “Safelocked” Nam ve oyunun direktörü Andrei “Meddler” van Roon oyunun şu anki durumuna dair bir video paylaştı.

Videoda bahsedilen en önemli konulardan biri oyuna yakın zamanda eklenen eşyaların durumu, hataları ve başarıları. Konu hakkında “Sunfire veya Goredrinker gibi öğeler, verdikleri hasar veya iyileştirme açısından genel olarak oyuncular tarafından en çok seçilen şeyler oldu. Bu yüzden de önceliklerimizden biri bu eşyalarla haksız üstünlük sağlanmasının önüne geçmek için özellik açısından adı geçen eşyaları güçsüzleştirmek oldu.”

Meddler buna ek olarak League of Legends’a yeni oyunlar ekleneceğinin haberini de verdi. Yeni bir mage ve tank karakteri için tasarlanan eşyalar belirli dövüş stillerini destekler nitelikte olacak. Meddler'a göre, sezon başında yapılan eşya değişikliklerinin oyundaki ani hasar miktarını azaltması gerekiyordu. Ancak, ilk başta tam tersi oldu.

Haberin Devamı

Bunların yanı sıra oyuncuları sevindiren en büyük haber ise oyun istemcisinin 2020’nin başında olduğundan çok daha hızlı ve stabil bir hâle getirilecek olması oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!