Güncelleme Tarihi:

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Fransız ekibi Marsilya'yı taraftarının önünde konuk etti.
Santiago Bernabeu'da oynanan maçın 22. dakikasında konuk ekip Weah ile 1-0 öne geçti. Eflatun beyazlılardan ise cevap gecikmedi. Maçın 27. dakikasında Rodyrgo'nun yerde kalmasıyla penaltı vuruşu kazanan Xabi Alonso'nun öğrencileri Mbappe ile soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.
Mücadelenin henüz 5. dakikasında sakatlık yaşayan Trent'in yerine oyuna dahil olan Carvajal'in 72. dakikada kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan Real Madrid, 80. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Beyaz noktaya 2. kez gelen Mbappe, takımını 3 puana taşıdı.
Yeni sezona 2-1'lik galibiyetle başlayan Real Madrid, Kazakistan temsilcisi Kayrat Almaty'nin konuğu olacak. Marsilya ise Ajax ile evinde oynayacak.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid adına 73 dakika oyunda kaldı ve yerini Asencio'ya bıraktı.
FİLİSTİN BAYRAKLARI STADA SOKULMADI
Maç öncesi, Filistin bayraklarının stada sokulmasına izin verilmedi
Santiago Bernabeu Stadı görevlileri, Filistin bayrağıyla stada girmeye çalışan Olimpik Marsilya taraftarlarını uyararak "Filistin bayrağıyla içeriye giremezsiniz" sözleriyle engelledi.
Fransız taraftarların elindeki Filistin bayraklarını toplayan güvenlik görevlileri, bayrakları stat girişindeki çöp kutusuna attı.
İLK 11'LER
Real Madrid: Courtois; Trent, Militao, Huijsen, Carreras; Valverde, Tchouameni, Mastantuono, Arda Güler; Rodrygo, Mbappe.
Marsilya: Rulli; Pavard, Medina, Balerdi, Emerson; Kondogbia, Hojbjerg; Greenwood, O'Riley, Weah; Aubameyang.
