Rangers, yeni yılı Cowdenbeath deplasmanında açıyor! iddaa'da handikap...

Güncelleme Tarihi:

Rangers, yeni yılı Cowdenbeath deplasmanında açıyor iddaada handikap...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2019 14:48

Steven Gerrard'ın gelmesiyle birlikte İskoçya Premiership'te şampiyonluk yarışına giren Rangers, 2019'u Cowdenbeath deplasmanında açıyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Cowdenbeath

- İskoçya Lig 2 (4. kademe) takımı olan Cowdenbeath, iç sahada oynadığı son 9 maçın sadece 2'sini kaybetti. (5 galibiyet - 2 beraberlik) 

- 2014/15 sezonunda, iki takım da İskoçya Championship'ta mücadele ederken Rangers'la 4 defa karşılaştılar. 4 maçın 3'ünü kaybettiler ama iç sahada oynadıkları 2 maçın 1'inden 0-0 beraberlikle ayrılmışlardı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Rangers

- Nottingham Forest'ın başına geçen eski Celtic'li Martin O'Neill'ın kiralık oyuncuları, stoper Joe Worrall'ı geri çağıracağı konuşuluyordu. Dünkü basın toplantısında Steven Gerrard bunun olmayacağını, Worrall'ın sezon sonuna kadar takımda kalacağını açıkladı.

- Yeni transferler Steven Davis ve Jermain Defoe kadroda. Kanat oyuncusu Grezda, stoper Goldson ve sol bek Barisic ise henüz maç kondisyonu yakalayabilmiş değil. Ross McCrorie'in de cezası bulunuyor.

Haberin Devamı

- Gerrard, uzun süredir sakat olan Graham Dorrans ve Jamie Murphy'nin de iyileşme süreçlerinin olumlu yönde ilerlediğini belirtti.

- 2018'i iyi futbol ve Celtic zaferiyle noktalamıştık. Bakalım 2019 şampiyonluklar getirecek mi?

İskoçya Federasyon Kupası maçları CANLI yayınla Nesine.com'da, kaçırmayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!