Radamel Falcao hakkında bomba iddia! Galatasaray'ın rakibiyle...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2019 15:28

Galatasaray'ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı. 33 yaşındaki santrforun, menajeri Jorge Mendes aracılığıyla aynı zamanda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden La Liga devi Real Madrid'le görüştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz Monaco'dan kadrosuna katarak büyük bir sükse yaptığı Kolombiyalı forveti Radamel Falcao hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ülkenin haftalık spor dergisi Don Balon, 33 yaşındaki santrforun geçtiğimiz yaz menajeri Jorge Mendes aracılığıyla Real Madrid'le görüştüğünü öne sürdü.

Dergi, bugün okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde dünyaca ünlü golcünün iki yıllığına yalnızca 5 milyon euro karşılığında La Liga devine imzaya atmaya hazır olduğu ve maaşının tamamının ikinci senesinde ödenmesini teklif ettiğini yazdı

Real yönetimininse El Tigre için 15 milyon euroluk bonservis bedeli ödemeyi kabul etmediği ve golcü tercihini Luka Jovic'ten yana kullandığı aktarıldı.

Radamel Falcao hakkında bomba iddia Galatasarayın rakibiyle...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!