Qatar Airways'ten FIFA'ya 5 yıllık destek

Güncelleme Tarihi:

Qatar Airwaysten FIFAya 5 yıllık destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 17:21

Qatar Airways, FIFA’nın 2022'ye kadar resmi ortağı ve havayolu olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Havayolu şirketi, 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası, Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, FIFA Kadınlar Dünya Kupası ve Qatar'da düzenlenecek olan 2022 FIFA Dünya Kupası’na sponsor olacak

FIFA Resmi Ortağı olarak Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker 2022’ye kadar uzatılan anlaşma sonrası, "Qatar Airways, sporun dostane rekabet ruhuyla insanları bir araya getirme gücünün farkındadır.  Dünyadaki en popüler spor turnuvası olan FIFA Dünya Kupasının yönetim birimi olarak FIFA, futbolun popülaritesini somutlaştırmaktadır ve bu da onu Qatar Airways için ideal bir ortak haline getirmektedir. "Qatar’da gururla düzenleyeceğimiz 2022 FIFA Dünya Kupası'na kadar önümüzdeki iki müsabaka sürecinde taraftarlarla zaferleri kutlayacağımız, oyuncuların performanslarından ilham alacağımız ve her maçın heyecanına ortak olacağımız anları dört gözle bekliyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Qatar Airwaysten FIFAya 5 yıllık destek

Yeni ortaklık hakkında konuşan FIFA Genel Sekreteri Fatma Samoura ise şöyle konuştu: "FIFA, dünyada en hızlı büyüyen havayolu olan Qatar Airways ile çalışmaktan dolayı çok memnun. Sektördeki ilkleri ortaya koymasıyla bilinen Qatar Airways Körfez bölgesinde gerçekleştirilecek ilk Dünya Kupası 2022 Qatar Dünya Kupası için hazırlanan FIFA için ideal bir ortaktır. Dünyanın çeşitli yerlerinde FIFA etkinliklerini ve futbol organizasyonlarının tanıtımlarını yapmak için Qatar Airways ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Qatar Airways, FIFA’nın yanı sıra FC Barcelona Al-Ahli FC, Paris ve New York'taki Formula E yarışları, yakın zamanda Doha'da gerçekleştirilen UCI Road Dünya Şampiyonası ve uzun zamandır süren Qatar Total ve ExxonMobil Tenis Turnuvaları'ndaki sponsorluk destekleri veriyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!