PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt'ten Galatasaray yorumu! "Tur şansımız eşit"

Güncelleme Tarihi:

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidtten Galatasaray yorumu Tur şansımız eşit
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2021 17:55

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt, Galatasaray'la oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacak olan PSV'de teknik direktör Roger Schmidt, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Alman çalıştırıcı, "Maça hazırız, iyi hazırlık dönemi geçirdik. Oyuncular ellerinden geldiği kadar çalıştı, yarınki maçı bekliyorlar. Malen ve Dumfries kadroda yok, zorluk çekmeyeceğimizi umuyorum. Beklentimiz de ayrılmalarıydı, teklifleri değerlendiriyorlar" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımla tur şanslarını eşit gören Schmidt, "Galatasaray tecrübeli takım, bizim gibi şampiyonluk için oynuyorlar her zaman. Onlar da bizim gibi kısa bir hazırlık dönemi geçirdi, tur şansını yüzde 50-50 olarak görüyorum" dedi.

Schmidt, Galatasaray'ı iyi analiz ettiklerini ve en iyi şekilde hazırlandıklarını söylerken, "Galatasaray'ı analiz etme zorluğu çekmedik, geçen sezon maçlarını analiz ettik. Olympiakos maçının oynanmadığını ve zorluk çektiklerini biliyoruz. Biz oyuncularımızı en iyi şekilde hazırladık, taktiksel açıdan bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Fatih Terim: PSV oyun felsefesini değiştirmeyecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!