Potada derbi heyecanı! iddaa'da oynanması gereken...

Güncelleme Tarihi:

Potada derbi heyecanı iddaada oynanması gereken...
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2019 10:33

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. maç gününde Galatasaray Doğa Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Beşiktaş Sompo Japan'ı ağırlayacak. Takımlardan son haberlere ve iddaa tercihlerine göz atalım...

Haberin Devamı

GALATASARAY

- Pınar Karşıyaka deplasmanında kaybeden Galatasaray Doğa Sigorta, önce İstanbul BBSK'yı, ardından da Afyon Belediyespor'u yenip play-off potasında kalmaya devam etti.

- Aaron Harrison (15 sayı - %46 üçlük) ve Nigel Hayes (13.8 sayı - %45 üçlük) takımı ayakta tutuyor.

- Sezonun ilk maçında, Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde de 74-72 kazanmışlardı. Jaka Klobucar sakat, Göksenin Köksal'ın maç saatine kadar hazır olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ

- Evinde Gaziantep Basketbol'a kaybeden Beşiktaş Sompo Japan, bir önceki hafta da Afyon Belediyespor'u zorlanarak geçmişti.

- Jason Rich'in yokluğu hücumda elleri titretiyor. Ivan Buva (14.2 sayı - 7.4 ribaunt), pota altında üstün gayret gösteriyor.

MİSLİ.COM ÜYELERİ HANGİ TERCİHE GÜVENİYOR?

ALT-ÜST baremi 153.5 açılan karşılaşmada, Misli.com üyeleri ÜST tercihine yoğunlaşmış durumda. "-2.5 handikap" olmasına rağmen İY1 tercihine de ciddi bir yoğunlaşma olduğunu belirtmek lazım...

Haberin Devamı

Karşılaşmaya iddaa'da handikapsız seçenekler de açıldı. Galatasaray'ın kazanması için verilen 1,30'luk oran, %91'lik oynanma yüzdesiyle, bu maç özelinde Misli.com üyelerinin en çok rağbet gösterdiği tercih olarak göze çarpıyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!