Pınar Karşıyaka 4. sırayı riske attı

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka 4. sırayı riske attı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2022 11:06

ING Basketbol Süper Ligi’nde son saniyede gelen Fenerbahçe Beko galibiyetinin ardından Galatasaray NEF’e deplasmanda 84-78 yenilmekten kurtulamayan Pınar Karşıyaka, normal sezonun bitimine 5 maç kala 4’üncü sıradaki yerini riske soktu.

Haberin Devamı

Son 5 maçın 3’ünü kaybeden yeşil-kırmızılı ekip, 25 maçta 16 galibiyetin yanında 9’uncu yenilgisini aldı.

Bu periyotta 4 galibiyet elde eden Gaziantep Basketbol, 17 galibiyete ulaşarak geriden gelip puan tablosunda Karşıyaka’yı 1 maç ve 1 galibiyet fazlasıyla solladı. 

Puan sıralamasında 5’inci sıraya gerileyen Kaf-Kaf, kalan maçlarını Tofaş, Frutti Extra Bursaspor (D), Türk Telekom (D), Büyükçekmece ve Darüşşafaka’yla oynayıp sezonu kendisine Play-Off çeyrek finalinde saha avantajı kazandıracak ilk 4 sıra içinde tamamlamaya çalışacak.

Pınar Karşıyaka’da Antrenör Ufuk Sarıca, Galatasaray mağlubiyetinin ardından, "Çok çekişmeli ve korakor bir maç oldu. İki takımın da Play-Off’ta önemli hedefleri var. Özellikle maçın başında ribaundlarda zorlandık. Maçı üç defa kazanacak noktaya getirdik ama sonunda maalesef atışları beceremedik. Hatalardan ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!