Perotti ne zaman iyileşecek? İşte en son gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Perotti ne zaman iyileşecek İşte en son gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2021 14:56

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan Fenerbahçeli Diego Perotti, tedavisinin ardından çalışmalara başladı. Peki, Perotti ne zaman iyileşecek?

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin sezon başında Roma'dan transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle yalnızca 4 maçta oynayabilen 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Diego Perotti'nin, sahalara döneceği tarih merak konusu oldu. İşte, bu kapsamdaki son gelişmeler...

Fenerbahçe'de sakatlığı sebebiyle 4 aydır sahalardan uzak kalan Diego Perotti, koşu çalışmalarına başladı.

Fenerbahçe'de Diego Perotti sevinci yaşanıyor. Sarı lacivertli takım ile son maçına 29 Kasım 2020 tarihinde Beşiktaş'a karşı çıkan Arjantinli futbolcu, bireysel olarak koşu çalışmalarına başladı.

32 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda bireysel olarak koşu çalışmaları yaptı. Diego Perotti'nin yakın bir zaman içinde takımla antrenmanlara da başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

SADECE 4 MAÇA ÇIKABİLDİ

4 aydır sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe formasından uzak kalan Perotti, bu sezon sarı lacivertli takım ile sadece 4 maça çıkabilmişti. Arjantinli futbolcu çıktığı 4 maçta 3 gol atmayı başarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!