Okan Buruk: 'Ayrılacak oyuncular var!'

Güncelleme Tarihi:

Okan Buruk: Ayrılacak oyuncular var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2025 21:04

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 2. haftasında sahasında ağırlayacakları Fatih Karagümrük maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında sahasında ligin yeni ekibi Fatih Karagümrük'ü konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, mücadele öncesi açıklamalar yaptı.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

"YÖNETİM FEDAKARCA DAVRANIYOR"

"Transfer sürecinin herkes için zor olduğunu söylemek istiyorum. Oyuncuların psikolojileri önemli oluyor. Transfer dönemi bitince daha mutlu oluyoruz. Bizim adımıza transfer, istediğimiz oyuncular üzerinden devam ediyor. Önemli bir sürecimiz. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yönetim, fedakarca davranıyor. Taraftarımız da bunun farkında. Onların da istekleri belli, bizim de belli. Bu süreç bazen zor geçiyor."

"AYRILACAK OYUNCULAR VAR"

"Frankowski ve Morata, ayrıldı. Ayrılmaya yaklaşan oyuncular var. Cuesta ve Nelsson'un görüşmeleri devam ediyor. Köhn de aynı şekilde."

Haberin Devamı

OSIMHEN & ICARDI

"Elimde bir kadro var. Fiziksel olarak üstüne koyarak devam ediyoruz. İki tane bizim için çok değerli oyuncumuz Icardi ve Osimhen bugün ilk kez kadroda. Alacakları süreler bizim için önemli. Osimhen, daha önde tabii. Bugün daha uzun süreleri görebilecek durumda. Risk almak istemedik ilk 11'de oynatarak. Icardi de aynı şekilde. O da ilk defa bu hafta çift kalelerde yer aldı. O da kendisini iyi hissediyor. Moral olması ve oyun içerisindeki gidişata göre düşüncemizi gerçekleştireceğiz. İyi bir kadromuz var. Bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz."

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

"Kendi sahamızda oyun gücümüzü ve kalitemizi göstererek kazanmak istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!