Ninja’dan Avrupa çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Ninja’dan Avrupa çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 11:56

Oyun fenomeni Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, günde 12 saat yayın yapmasına rağmen Avrupa turuna çıkmak için kendisine zaman ayırmasını bildi.

Haberin Devamı

Twitch fenomeni, Paris’te hem Paris Saint-Germain’in yıldızı Neymar Jr ile buluştu hem de Corentin ‘’Gotaga’’ Houssein’in canlı yayınına konuk olarak Fransız hayranlarına sürpriz yapmış oldu.  Paris’ten Salzburg’a geçerek yolculuğuna devam eden Ninja, Salzburg’da bulunan Hangar-7’de canlı yayın yaptı ve hayranlarına eşsiz bir deneyim yaşattı.

ABD doğumlu yayıncı Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, Avrupa çıkarması yaparak hayranlarıyla buluştu. 13 milyon takipçisiyle Twitch platformunun en çok takip edilen ismi olan Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, ilk olarak Paris’i ziyaret etti ve Paris Saint-Germain - Manchester United arasında gerçekleştirilen Şampiyon Ligi maçında  Brezilyalı yıldız Neymar Jr ile buluştu. Paris’te ki yolculuğuna devam eden Ninja, Fransız yayıncı Corentin ‘’Gotaga’’ Houssein yayınına konuk olarak 200.000 izleyici önünde Fransızca öğrenmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Tyler ‘’Ninja’’ Blevins, ikinci durağı olan Salzburg’da bulunan ünlü Hangar-7’yi gezerek birbirinden özel uçaklar, arabalar ve helikopterler arasında canlı yayın yapma fırsatı yakaladı. Sazlburg’dan Varşova’ya geçen oyun fenomeni Tyler’’Ninja’’Blevins burada 500 hayranıyla buluşarak, 5 saat süren eğlenceli bir yayın yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!