Nihat Özdemir: 1 Nisan'a kadar maçlar seyircisiz oynanacak

Güncelleme Tarihi:

Nihat Özdemir: 1 Nisana kadar maçlar seyircisiz oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2021 16:21

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündemle ilgili konular hakkında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Özdemir, 1 Nisan'a kadar maçların seyircisiz oynanmaya devam edeceğini ifade ederken sonraki süreçte Sağlık Bakanlığı ile bir karar verileceğini belirtti.

Nihat Özdemir'in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle;


1 NİSAN'A KADAR SEYİRCİLİ OYNATMA ŞANSIMIZ YOK

Son yaptığımız toplantıda şu sonuca vardık, 1 Nisan'a kadar seyircili oynatma şansımız yok. 1 Nisan'da değerlendireceğiz ve Sağlık Bakanlığı ile birlikte karar vereceğiz. Şimdi hedefimiz, kalan 17 haftayı da sağlıklı bir şekilde tamamlayarak 16 Mayıs'ta bütün liglerimizi bitirmek istiyoruz. Bundan dolayı tüm kulüp başkanlarıma, teknik direktörlerime ve sahada ter döken futbolcu kardeşlerime candan teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYAYA BAKMIYORUZ

Kararlar nedeniyle rahatsız olan camialar, taraftarlar var. Sosyal medya üzerinden huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar. Biz sosyal medyaya bakmıyoruz. Baksak pandemi şartlarına rağmen buralara gelemezdik. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 51 puanla zirve yarışında. Bu durum en son 28 sene önce görüldü. Fakat şunu bunu şikayet ediyorlar. İnandık, kulüplerimizle oturduk ve pandemi döneminde ne gibi tedbirler alacağımıza karar verdik. A. Alanyaspor, A. Hatayspor ve Gaziantep FK da şampiyonlukta iddia sahibidir diyebilirim. Bizim hedefimiz, kalan maçları tamamlayarak 16 Mayıs'ta tüm ligleri bitirmek.

SÜPER LİG STATLARININ ZEMİNLERİ

TFF olarak şu sahayı şöyle böyle yap deme sorumluluğumuz yok. Bizden yardım isterlerse elimizden geleni yaparız. TFF olarak görevimiz; teknik arkadaşlar inceler, o sahanın futbol oynayıp oynamaya elverişli olup olmadığına karar verirler.

HOLLANDA MAÇININ STADI

Hollanda eleme maçımızı Galatasaray stadında oynamak istedik. Maalesef, son maçta gördüğümüz gibi bu sahanın drenajı iyi değil. Çim iyiydi. Drenaj iyi olsaydı bu saha bu hale gelmezdi. Oynayalım mı, oynamayalım mı diye Şenol Güneş düşünüyor.

YAYINCI KURULUŞ...

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Nuri Çebi ile bir toplantı yaptık. Beş yıllık periyot için bir ihale komisyonu kuracağız. Bu komisyonda hem TFF'den hem de Kulüpler Birliği'nden temsilciler olacak. İhale şartnamesini bu komisyon hazırlayacak. Şartname en kısa sürede ilan edilecek. 31 Aralık 2021'den önce ihaleyi sonuçlandıracağız” dedi ve ekledi: “Ben isterim ki beIN SPORTS ile devam edelim. Dört yılı bitirdik beşinci yıla geçtik. Aramızda iyi bir ilişki ve diyalog var. Tabii ki çok sıkıntılı dönemleri hep beraber atlattık. beIN, öyle günler oldu ki dokuz maçı aynı anda yayınlayabildi... Kulüpleri maksimum seviyede sevindirecek bir ihale düzenlemek istiyoruz

Haberin Devamı

MAÇLARIN SAATİNİ ERKENE ÇEKMESEYDİK...

Geçtiğimiz hafta meteoroloji bizi uyardı. beIN SPORTS ile konuştuk. Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği- Beşiktaş maçlarının saatini 19.00’dan 16.00'ya çektik. Maçların saatini erkene çekmeseydik, bu maçlar oynanamayacaktı

HAMİT ALTINTOP AÇIKLAMASI

Üç ay önce benim hakkımda ortaya bir iddia atıldı. İstifa edeceğim söylendi. Şimdi de Hamit Altıntop'un istifa edeceği iddia ediliyor. İstifa söz konusu değil. Hep birlikte görevimizin başındayız. İşimizi yapmaya devam ediyoruz. Profesyonel kadromuz görevine devam edecek. Sosyal medyadaki iddialara bakmadan işimizi yapmaya devam ediyoruz

 

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!