Neftçi Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Neftçi Galatasaray maçı ne zaman Galatasarayın UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2020 15:31

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Neftçi ile Azerbaycan'da yapacağı maç için geri sayım sürüyor. Müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin tarih bilgisinin yanı sıra yayıncı kanal ve diğer bilgiler de futbolseverlerce merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Neftçi Galatasaray maçı ne zaman?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Azerbaycan'ın Neftçi ekibiyle karşılaşacak Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Bu gelişme ile birlikte, müsabakaya ilişkin ayrıntılar da sorgulanan konular arasında üst sıralarda yer almaya başladı. İşte, Neftçi Galatasaray maçı hakkında ayrıntılar...

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda 17 Eylül Perşembe günü Bakü Olimpiyat Stadı'nda Neftçi ile karşılaşacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakayı kazanan takım, 3. turda, Renova-Hajduk Split eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY'IN KADROSU BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından UEFA'ya bildirilen listede, yeni transferler Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu ile Emre Akbaba, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Emin Bayram ve Valentine Ozornwafor yer almadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın listesinde şu futbolcular bulunuyor:

Okan Kocuk, Fatih Öztürk, Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Christian Luyindama, Marcelo Saracchi, Marcao, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Oghenekaro Etebo, Jimmy Durmaz, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Radamel Falcao, Yunus Akgün, Arda Turan, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne

STADYUM DEĞİŞTİ

Neftçi Kulübünden yapılan açıklamada, ilk etapta Bakcell Arena'da planlanan maçın her iki kulübün rızasıyla Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanması için UEFA'ya başvurulduğu bildirildi.

UEFA'nın da karşılaşmanın Bakü Olimpiyat Stadı'nda yapılmasına izin verdiği belirtildi.

65 bin seyirci kapasiteli ve modern altyapıya sahip Bakü Olimpiyat Stadı, daha önce 1. Avrupa Oyunları ve 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış ve kapanış törenleri ile 2019'da UEFA Avrupa Ligi final maçına ev sahipliği yapmıştı.

17 Eylül'deki Neftçi-Galatasaray karşılaşması yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak.

BAKMADAN GEÇME!