NBA London Game 2019 takvimi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

NBA London Game 2019 takvimi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 14:59

NBA ve Anschutz Entertainment Group (AEG), NBA London Game 2019 normal sezon maçının 17 Ocak Perşembe günü, Washington Wizards ve New York Knicks arasında Londra O2’de oynanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Washington Wizards ve New York Knicks arasında oynanacak maçın biletleri sonbaharda satışa sunulacak. Basketbol severler NBA.com/London adresinden ön kayıt yaparak yerelleştirilmiş içeriklere, satış bilgilerine ve daha fazlasına erişebilir.

Wizards’ın kadrosunda All-Star seçilen Bradley Beal, John Wall gibi yıldız isimlerin yanı sıra geçen sezon takıma katkısıyla Wizards’ı sırtlayan Polonya’lı merkez oyuncusu Marcin Gortat gibi isimler bulunuyor. Knicks’in kadrosunda ise Letonyalı forvet Kristaps Porzingis, Fransız oyun kurucu Frank Ntilikina, şutör gard Tim Hardaway Jr ve takıma yeni katılan koç David Fizdale bulunuyor.

NBA London Game 2019 kapsamında Wizards ve Knicks arasında oynanacak maç, NBA’in Afrika, Avrupa ve Orta Doğu’daki yayın ortaklarının yanı sıra NBA League Pass’ten de yayınlanacak.

Haberin Devamı

NBA London Game 2019, Londra’da oynanan dokuzuncu NBA normal sezon maçı olurken, New York Knicks'in Londra’da oynadığı üçüncü normal sezon maçı olacak. Knicks, 2015'te Detroit Pistons'a ve Milwaukee Bucks'a karşı Londra’da oynamıştı. Washington Wizards ise ilk kez Londra’da oynayacak. Londra’da daha önce oynanan sekiz normal sezon maçının biletleri de tükendi.

Parkedeki mücadelenin yanı sıra NBA London Game 2019 çeşitli taraftar aktiviteleri, NBA Cares destekli sosyal sorumluluk girişimleri ve NBA deneyimini Londra'daki taraftarlara ulaştıracak Jr. NBA basketbol programına da sahne olacak.

NBA London Game 2019, önümüzdeki aylarda duyurulacak diğer partnerlerle birlikte Foot Locker, Gatorade, Nike, SAP ve Tissot dahil olmak üzere tam kapsamlı bir pazarlama ortakları kadrosu tarafından desteklenecek.

Basketbol severler NBA hakkında daha fazla bilgi almak için Facebook ve Twitter sayfalarını ziyaret edebilirler. Ayrıca Wizards ve Knicks ürünlerini NBAStore.eu'dan ve maç gecesi The O2'den satın alabilirler.

NBA Başkanı ve oyuncuların NBA London Game 2019 hakkındaki yorumları:

NBA Başkanı Adam Silver: “Yaklaşık on yıldan beri Londra'da düzenli sezon maçları oynuyoruz. Bu süre zarfında oynanan maçlar ve bu maçları çevreleyen etkinlikler, Avrupa'ya taşınan bir NBA All-Star deneyimine eşdeğer hale geldi. Kıtadaki basketbol severler ve ortaklarımız, basketbolun keyfini çıkartmak ve bir NBA maçının heyecanını yaşamak için geliyorlar. ”

Haberin Devamı

NBA EME Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Benjamin Morel: “NBA heyecanı, önümüzdeki Ocak ayında New York Knicks'i tekrar ağırladığımız ve Washington Wizards'ı ilk kez ağırlayacağımız maç ile Londra'ya geri dönüyor. Normal sezon NBA maçlarını Londra'ya getirmek, spor takviminin bir parçası haline geldi ve Avrupa genelindeki taraftarların başka bir oyun için The O2'ye gelmeleri ligimizin popülerliğini kanıtlıyor.”

Washington Wizards gardı John Wall: “Washington Wizards’ı Birleşik Krallık’ta ilk kez temsil etmek bizim için çok onur verici olacak. Londra'daki taraftarlarımızla buluşmayı ve bir takım olarak daha fazla bağ kurmak için bu deneyimi yaşamayı sabırsızlıkla bekliyorum. ”

Haberin Devamı

New York Knicks gardı Tim Hardaway Jr.: “Londra'da tekrar oynamak için çok heyecanlıyım. 2015'teki son ziyaretimizde tutkulu taraftarlarımızın önünde oynayarak harika bir deneyim yaşadık.”

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

 

BAKMADAN GEÇME!