NBA 2K22’de oyuncuları neler bekliyor?

Güncelleme Tarihi:

NBA 2K22’de oyuncuları neler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2021 14:59

NBA 2K22’nin çıkmasına az bir zaman kala, oyuna gelecek yeni özellikleri denemek için hayranların heyecanı da git gide artıyor.

Haberin Devamı

Eylül ayında oyuncularla buluşacak NBA 2K22’ye saha taktikleri göz önünde bulundurularak Offense ve Defense oynanış mekaniklerine yenilikler geliyor. Yeni kombo ve hassas atışlar, sahada üstünlük sağlamak için büyük önem taşıyor. Bunu yanı sıra oyuna gelen yeni blok sistemiyle birlikte daha hızlı ve etkili bloklamlar yapılabilecek.

Yeni oyunla birlikte oyunda Sezon sistemi olacak. İçinde bulunulan sezon boyunca oyuncular istedikleri modlarda oyun oynayarak ödül ve hediye kazanabilecek. Sezonların işleyişi hakkında detaylı bilgi ise çıkış tarihi yaklaşınca açıklanacak. Geliştiriciler ise bu alanda oyuncuları bekleyen oldukça geniş bir içerik havuzu olduğuna değinmişti. My TEAM de 2K22 ile geri dönüş yapıyor ve her sezon daha fazla içerikle güncellenmeye devam edecek.

Haberin Devamı

Bunların yanı sıra 2K22, oyuncuların açık dünya ortamında yer alabilecekleri ve oyundaki eşleştirmeleri de hızlandıracak çevrimiçi bir hub olan “The City”i duyurdu. The City ile birlikte oyuncular, oyundaki üslerini istedikleri gibi dekore edebilecek ve özelleştirebilecekler.

Ayrıca “Hidden Talents” ismindeki bir diğer modla birlikte oyuncular basketbol dışında başka yetenekleri üstüne de gidebilecek.

NBA 2K22 10 Eylül 2021’de PC, Nintendo Switch, Xbox ve PlayStation oyuncularıyla buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!