Napoli Başkanı Laurentiis'ten Pirlo için olay sözler! İtalya karıştı

Güncelleme Tarihi:

Napoli Başkanı Laurentiisten Pirlo için olay sözler İtalya karıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2020 18:31

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo için çarpıcı açıklamalar yaptı. Laurentiis, Pirlo'nun Napoli'nin hükmen yenilgisi ve puan cezası iptal edilmesi hakkında yaptığı yorumları sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | İtalya Ulusal Olimpiyat Komitesi Tahkim Kurulu'nun, Serie A'nın 3. haftasında Juventus maçına çıkmadığı için Napoli'nin hükmen mağlup sayılması yönünde alınan kararı iptal etmesiyle birlikte üst üste flaş açıklamalar geldi.

Juventus Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Tahkim Kurulu'nun kararını eleştirdi.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ise "Andrea bir koç olarak kalmadı ve kararları yorumlamamalı. O zaman kulübeyi bıraksın ve halkla ilişkiler müdürü olsun. Pirlo'nun mesleği avukatlık değil ve tüm prosedürleri bilmeyebilir. Ayrıca bunları bilmesine de hiç gerek yok" şeklinde yanıt verdi.

Laurentiis sözlerini, "Pirlo'ya aptal demeyeceğim çünkü onu haklı çıkarmak istemem. Bu sebeple bunu yapmayacağım." ifadeleriyle sürdürdü.

Haberin Devamı

BİR HAFTADA 6 PUAN KAYBETTİ

Juventus, Serie A'da son hafta oynanan maçta Fiorentina'ya evinde 3-0 mağlup oldu. Tahkim Kurulu'nun kararıyla birlikte de Napoli maçından kazanılan 3 puan silindi. Bu gelişmelerin ardından Juventus 24 puanla lider Milan'ın 10 puan gerisine düştü.

Napoli Başkanı Laurentiisten Pirlo için olay sözler İtalya karıştı

JUVENTUS-NAPOLI MAÇI NEDEN OYNANAMADI?

Napoli kenti yerel sağlık makamları, takımdaki pozitif vakalar nedeniyle Napoli'nin Torino'daki Juventus maçına gitmesine izin vermemiş, mavi-beyazlı takım da bu karşılaşmaya çıkamamıştı.

Serie A yönetimi daha sonra aldığı kararda Napoli'nin maça gidebilecek durumdayken gitmediğini ve bu nedenle Napoli'yi hükmen 3-0 yenik sayıp, 1 puan silme cezası vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!