Mustafa Denizli: "Bu takımdan hiçbir endişem yok"

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Bu takımdan hiçbir endişem yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2021 23:31

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 90 dakikanın futbol adına ve kendileri adına düşündükleri gibi geçti geçtiğini söyleyerek, "Temposu çok yüksek. Pozisyonu olan, çerçeveyi bulamadığımız, final paslarımı yapamadığımız bir 90 dakika oldu. Her şeye rağmen ben hem takımımı hem de destek veren taraftarı kutluyorum. Futbolda bunlar her zaman yaşanmıyor. Öyle bir an geldi ki bu maç berabere bitse üzülürüm diye düşündüğüm anda 90 dakikanın sonunda maçı da kaybettik. gerçekten söylenecek fazla bir şey yok" diye konuştu.

"Takımımım böyle oynadığım müddetçe bu ligin en flaş ekiplerinden biri olmaya devam edecek" mesajı veren Mustafa Denizli, "Skor ne olursa olsun bu takımdan gelecek adına hiçbir endişem yok. Olabilirse arada 1 veya maksimum 2 sıkıntı çektiğimiz bölgede transfer yapabilirsek problemlerimizi büyük ölçüde hallederiz. Yapamazsak da hallederiz. Bu takım neler yapabileceğini oynadığı futbolla gösteriyor" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!