Muslera ve Bobby Dixon: "Ligleri erteleyin"

Güncelleme Tarihi:

Muslera ve Bobby Dixon: Ligleri erteleyin
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2020 15:53

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ve Fenerbahçe Beko'nun oyun kurucusu Bobby Dixon(Ali Muhammed) liglerin ertelenmesi gerektiğini savunan açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, korona virüs salgınıyla ilgili açıklamada bulundu. Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan 'Ligler ertelensin' açıklamasına yorum yazan Muslera, herkesin sağlığının futboldan önemli olduğunu vurguladı.

Muslera yorumda, korona virüs ile ilgili olarak, "Futbolcular dahil her insanın sağlığı futbol maçından daha önemlidir. Bunu düşünün." sözlerine yer verdi.

Bobby Dixon: "Risk almaya değmez! Ligleri erteleyin"

Fenerbahçe Beko'nun ABD asıllı Türk basketbolcusu Ali Muhammed, ING Basketbol Süper Ligi'nde maçların ertelenmesi gerektiğini savundu.

Ali Muhammed, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Dünyadaki her lige ara verildi, Türkiye liginin ertelenmesi neden reddediliyor? En önemli varlığımız, sağlığımız! Doğru şeyi yapın, risk almaya değmez." ifadelerini kullandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle Türkiye'de spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağı açıklanmıştı. THY Avrupa Ligi'nde ise lig askıya alınmıştı.


Haberin Devamı

İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!