Murat Cavcav: "Bu sezon kenetlenmeli ve ismimiz gibi birlik olmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Murat Cavcav: Bu sezon kenetlenmeli ve ismimiz gibi birlik olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2019 14:30

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, kırmızı-siyahlı kulübün internet sitesinden sezon öncesi mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası'nda MKE Ankaragücü ile karşılaştıklarını hatırlatan Cavcav, "Ankaragücü ile oynanan ciddi provadan sonra şimdi lig zamanı. Çaykur Rizespor maçıyla yarın sezonu açıyoruz. Tüm taraftarımızı ve bütün Ankaralı hemşehrilerimizi Eryaman Stadı'na bekliyoruz. Onları, gençlerimizi desteklemeye, gençlerimize omuz vermeye davet ediyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Erzurum ve Bolu'daki kampların ardından çalışmalarını Ankara’da sürdüren kırmızı-siyahlı takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayan Cavcav, şunları kaydetti:

"Hocamız Mustafa Kaplan yönetiminde tecrübeli oyuncular ve gençlerin kaynaştığı çok iyi bir takım olduk. İyi yapılan, güzel işlerin tescilleneceği bir sezon olmasını ve Gençlerbirliği’nin hak ettiği Süper Lig sahnesinde, hak ettiği konumda yer almasını canı gönülden temenni ediyorum. Ankara’ya gelirken korkulacak bir ekip kurmaya çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Mücadeleyi bırakmayan bir takım oluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz."

Haberin Devamı

"Bu sezon kenetlenmeli ve ismimiz gibi birlik olmalıyız." ifadesini kullanan Murat Cavcav, "Ben Gençlerbirliği taraftarının sağduyusuna ve takımlarına olan aşkına güveniyorum. Birlikte olarak başaracağız, Gençlerbirliği olarak başaracağız." değerlendirmesinde bulundu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!