MLB'de 13 pozitif vaka! Maç ertelendi...

Güncelleme Tarihi:

MLBde 13 pozitif vaka Maç ertelendi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2020 10:25

Amerikan Beyzbol Ligi'nde (MLB) bu gece oynanacak iki maç, Florida'nın Miami Marlins takımında bir düzineden fazla kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesi sebebiyle ertelendi.

Haberin Devamı

Amerikan medyasındaki haberlere göre, Florida temsilcisi Miami Marlins'in 11 oyuncusu ve iki koçunda Kovid-19 çıkması nedeniyle Baltimore Orioles ile yapacağı müsabaka ve Philadelphia Phillies – New York Yankees beyzbol takımları arasındaki maçın ertelenmesine karar verildi.

Sezon başında virüsten dolayı ertelenen ve tekrar başlamasının üzerinden 1 hafta geçmeden Florida takımında 13 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması, beyzbol liginin tekrar ertelenebileceği yorumlarına neden oldu.

Miami Marlins takımı karantinaya alındı. Miami Marlins'in hafta sonu Philadelphia takımıyla yaptığı maçtan sonra kaldığı kulüp evininin New York Yankees tarafından kullanıldığının anlaşılması üzerine, New York Yankees ile Phillies arasındaki maçın da ertelenmesine karar verildi.

Her iki maçı da yaklaşık 8 saat öncesinde ertelediğini duyuran MLB, bütün oyunculara ek Kovid-19 testi uygulanacağını belirtti.

MLB’nin 26 Mart'ta planlanan 2020 sezonunun resmi açılışı, salgın dolayısıyla 4 ay ertelenmiş, 162 maçlık normal sezonun 60 maçta tamamlanması ve ardından play-off’lara geçilmesi kararlaştırılmıştı.

Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!