MKE Ankaragücü Menemenspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? MKE Ankaragücü Menemenspor maçı bilgileri

Güncelleme Tarihi:

MKE Ankaragücü Menemenspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanaldan canlı yayınlanacak MKE Ankaragücü Menemenspor maçı bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2021 12:50

MKE Ankaragücü Menemenspor maçı için geri sayım başladı. TFF 1. Lig'in 6. haftasında MKE Ankaragücü, bugün Menemenspor'u konuk edecek. Ev sahibi MKE Ankaragücü, zorlu karşılaşmadan galip ayrılmak için ciddi performans gösterecek. Menemenspor ise 3 puan alması halinde avantaj yakalayacak. MKE Ankaragücü Menemenspor canlı yayın maçı öncesinde spor severler mücadelenin saat ve kanal bilgisine odaklandı. Peki MKE Ankaragücü Menemenspor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Menemenspor maçı ile bu akşam iki ekip karşı karşıya gelecek.  Son 3 maçtan galip ayrılan ve yoluna namağlup devam eden MKE Ankaragücü, 5 haftada 11 puan topladı. Başkent ekibi, sahadan 3 puanla ayrılarak zirveye biraz daha yaklaşmak istiyor. 6 puanı bulunan İzmir ekibi Menemenspor da zorlu deplasmanda puan veya puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

MKE ANKARAGÜCÜ MENEMENSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAN CANLI OLARAK YAYINLANACAK?

MKE Ankaragücü Menemenspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Karşılaşma TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!