Milliler, Dünya Kupası için parkede!

Güncelleme Tarihi:

Milliler, Dünya Kupası için parkede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 13:55

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri kapsamında İspanya ve Karadağ ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Dünya Kupası’nı garantilemek için oldukça önem taşıyan ilk maçta Ankara’da 29 Kasım’da İspanya’yı ağırlayacak milliler, 2 Aralık’ta ise Karadağ’a konuk olacak.

Çin’de düzenlenecek olan 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılma yolunda A Milli Erkek Basketbol Takımı, İspanya ve Karadağ ile kritik iki maça çıkacak. 2. Tur I Grubu’nda yer alan milliler, ilk maçta grup lideri İspanya ile Ankara’da 29 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Milliler, İspanya maçının ardından ise 2 Aralık Pazar günü saat 21.00’da Karadağ deplasmanında sahaya çıkacak.

Türkiye, 2. Tur I Grubu’nda şu ana kadar geride kalan maçlarda Karadağ’ı 79-69 mağlup ederken, son Avrupa Şampiyonu Slovenya’yı da deplasmanda 86-77’yle geçmeyi başardı. I Grubu’nda İspanya 15 puanla ilk sırada bulunurken, ay-yıldızlılar da rakibini 14 puanla takip ediyor. Türkiye’nin ardından Letonya 13 puanla üçüncü, Karadağ ve Ukrayna da 12’şer puanla dördüncü ve beşinci sırada bulunuyor. Grubun son sırasında ise 10 puanla Slovenya yer alıyor.

Haberin Devamı

2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası eleme maçları için A Milli Takım kadrosunda şu isimler yer alıyor:

"Doğuş Balbay, Sertaç Şanlı, Metecan Birsen, Tolga Geçim, Kartal Özmızrak, Oğuz Savaş, Sinan Güler, Göksenin Köksal, Ege Arar, Semih Erden, Berk Uğurlu, Berkan Durmaz, Metin Türen, Scottie Wilbekin."

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!