Milan, Chelsea, Arsenal, Celtic... Avrupa Ligi'ne iddaa tüyoları!

Güncelleme Tarihi:

Milan, Chelsea, Arsenal, Celtic... Avrupa Ligine iddaa tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 11:24

Avrupa Ligi'nde birbirinden çekişmeli maçlar oynanacak. Ön plandaki takımlardan son gelişmelere ve popüler iddaa tercihlerine göz atalım...

Haberin Devamı

Milan - Olympiakos

- Dudelange deplasmanında ciddi rotasyon yapan ve 1-0 kazanan Milan'da, Gennaro Gattuso bu sefer biraz daha temkinli olacaklarını açıkladı.

- 'Lüksemburg deplasmanındaki kadar rotasyon olmayacak. Cutrone ve Higuain'in durumları iyi, Caldara dışında eksiğimiz yok.' açıklamasını yaptı.

- Grubun ilk maçında Real Betis ile berabere kalan Olympiakos, ligde de ilk 4 haftayı firesiz geçmişti ama son hafta PAOK'a kendi evinde kaybedip yara aldı.

Karabağ - Arsenal

- Pierre-Emerick Aubameyang hasta olduğu için, Aaron Ramsey'in de eşi doğum yapacağı için Karabağ deplasmanına götürülmedi.

- Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki 'politik' durumlar sebebiyle Henrikh Mkhitaryan da kafilede yer almadı.

- Petr Cech, Ainsley Maitland-Niles, Laurent Koscielny ve Konstantinos Mavropanos sakatlıkları sebebiyle bir süredir forma giyemiyor.

Haberin Devamı

Salzburg - Celtic

- Celtic, zorlu Avusturya deplasmanında...

- Kafilede Tom Rogic, Kristoffer Ajer, Filip Benkovic ve Nir Bitton yer almadı. Odsonne Edouard hazır.

- Menajer Brendan Rodgers; 'Rakibin hücumda etkili olduğunu biliyoruz ama savunmalarındaki boşlukları da biliyoruz.' dedi.

Chelsea - MOL Vidi 

- Maurizio Sarri'nin MOL Vidi karşısında rotasyona gideceği belirtildi.

- Eden Hazard, N’Golo Kante, Kepa Arrizabalaga, Marcos Alonso ve Jorginho gibi isimlerin ilk 11'de olması beklenmiyor. Bu sezon sadece 1 gol atabilen Alvaro Morata'nın patlama maçı olur mu?

- Teknik patron Sarri, basın toplantısında,  'Sıra Ruben Loftus-Cheek'e gelmiş olabilir. Yarın kendisini sahada göreceksiniz.' açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!