Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson 15 yıl sonra ringe dönecek!

Güncelleme Tarihi:

Mike Tyson maçı ne zaman Mike Tyson 15 yıl sonra ringe dönecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2020 23:21

Eski ağır sıklet boks şampiyonu dünyaca ünlü yıldız sporcu Mike Tyson'ın, 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkacağı maçın tarihi belli oldu. Daha önce 12 Eylül'de yapılacağı duyurulan maçın tarihi ileri bir zaman dilimine alınmıştı. Sporseverler de bu seyir zevki yüksek olacak müsabakanın tarihini araştırıyor. Peki, Mike Tyson maçı ne zaman?

Haberin Devamı

Mike Tyson'ın boks maçı için heyecanlı bekleyiş devam ederken ekim ayı ile birlikte tarih araştırmaları da hız kazandı. 15 yıldır ringlerden uzak kalan Mike Tyson, sevenlerinin özlemine son verip yeniden ringlere çıkma kararı aldığını açıklamıştı. İşte, merakla araştırılan boks maçı hakkında tarih bilgisi...

Mike Tyson'ın, 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkacağı maçın tarihi 28 Kasım'a alındı. Tyson, daha önce 12 Eylül'de yapılacağı duyurulan maçın afişini Instagram hesabından paylaşarak, belirlenen yeni tarihin 28 Kasım olduğunu belirtti.

Son karşılaşmasına 2005'te çıkan 54 yaşındaki Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki 8 rauntluk müsabaka, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek.

Kariyerinde 50 galibiyet, 6 yenilgisi bulunan Tyson, 1986'da 20 yaşındayken karşılaştığı Trevor Berbick'i nakavt ederek "en genç ağır sıklet şampiyonu" olmuştu.

Haberin Devamı

Dört farklı sıklette şampiyonluk kemeri kazanan Jones'un ise 66 galibiyeti ve 9 mağlubiyeti bulunuyor.

 

BAKMADAN GEÇME!