Michael Frey kimdir? Fenerbahçe’nin transferi Michael Frey'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

Michael Frey kimdir Fenerbahçe’nin transferi Michael Freyin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 12:51

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden biri Michael Frey oldu. Sarı – Lacivertli klüp, Michael Frey’i bonservisiyle birlikte kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Transfer haberleri ardından ‘Michael Frey kimdir?’ soruları yoğunluk kazandı. İşte, Fenerbahçe’nin transferi Michael Frey’in hayatına ilişkin bilgiler.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, İsviçreli santrfor Michael Frey ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı. Yeni transfer haberi sosyal medyanın da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Peki, Michael Frey kimdir, kaç yaşında?

Michael Frey, 19 Temmuz 1994 tarihinde İsviçre’nin Münsingen şehrinde dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine 2012 yılında Young Boys kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Lille, Luzern, Young Boys ve FC Zürich kulüplerinde oynadı. Michael Frey 2014 yılında 3 milyon Euro'ya Fransa'nın Lille takımına transfer olmuştu. Fransız ekibinde performansı beklentilerin altında kalınca tekrar ülkesine Young Boys'a 500 bin Euro karşılığında döndü. Zürih ise geçen sezon başında Michael Frey'i 400 bin Euro'ya kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki Michael Frey geçen sezon Zürih formasıyla 36 maça çıkmış ve 16 gol atma başarısı göstermişti.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

 

BAKMADAN GEÇME!