MHK, Göztepe - Beşiktaş maçı için devam dedi! Hüseyin Göçek...

Güncelleme Tarihi:

MHK, Göztepe - Beşiktaş maçı için devam dedi Hüseyin Göçek...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2020 16:27

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 19. haftasında İzmir'de oynanan ve Göztepe'nin 2-1 galibiyetiyle sona eren karşılaşmada kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvuru yapmıştı.

Haberin Devamı

Spor Arena - Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın başvurusuyla ilgili henüz kararını açıklamazken, siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Merkez Hakem Kuruluna iletilmek üzere Türkiye Futbol Federasyonuna yollanan itiraz dilekçesinde, karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek’in topu yanlış yerde, yanlış takıma vererek oyunun kaderini doğrudan etkilediğini kanıtlarıyla açıklandığı belirtilmişti.

Beşiktaş Kulübü, açıklamasında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek ile ilgili de sert ifadeler kullanılarak, "Kariyeri Beşiktaş maçlarındaki şaibeli kararlarla dolu olan bir hakemin, üstelik performans olarak düşüşte olduğu bir dönemde hangi sebeplerle üst klasman maçına atandığını da merak etmekteyiz. Yaşanan hatalara bakıldığında, Merkez Hakem Kurulu’nun hakemleri yeteri kadar eğitmeden maçlarımıza atadığı anlaşılmaktadır. Merkez Hakem Kurulu’nun hakemleri sıkı bir eğitim programına alması ligin selameti için son derece elzemdir" denilmişti.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu'nun ise bu gelişmeler sonrasında Göztepe - Beşiktaş maçının hakemi Hüseyin Göçek'i ligde bu hafta oynanacak olan Trabzonspor - Gençlerbirliği maçının orta hakemi olarak ataması, kural hatası bulunmadığı görüşünde oldukları şeklinde yorumlandı.

Merkez Hakem Kurulu'nun Göztepe Beşiktaş karşılaşmasında 'kural hatası' olup olmadığıyla ilgili görüşünü yarın Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na iletileceği öğrenildi.

Ne yaşanmıştı 

Göztepe - Beşiktaş karşılaşmanın ilk yarısında hakem Hüseyin Göçek'in bir pozisyon sonrasında topu Beşiktaşlı oyunculara vermesi gerektiği ancak eski kuralı uygulayarak Göztepeli futbolculara verdiği iddia edilmiş ve bu pozisyonun hemen ardından yaşanan faul sonrasında Beşiktaş kalesinde ikinci golü görmüştü.

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!