Mesut Özil sazı eline alıyor! Fenerbahçe ve Erol Bulut için kritik dönem...

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil sazı eline alıyor Fenerbahçe ve Erol Bulut için kritik dönem...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2021 12:51

Fenerbahçe'de üst üste alınan Galatasaray ve Başakşehir mağlubiyetleri sonrası Erol Bulut eleştiri oklarının hedefi oldu. Gustavo ve Pelkas'ın yokluğunda çözüm üretemeyen Erol Bulut'un bundan sonraki süreçte en büyük kozu Mesut Özil olacak.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay | Derbide Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyet sonrası Ziraat Türkiye Kupası'nda da Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak kupaya veda eden sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut hedef tahtasına oturtuldu. Alınan yenilgilerin dışında sahadaki kötü oyun Fenerbahçe taraftarını karamsarlığa iterken, bundan sonraki süreçte yalnızca lige odaklanacak sarı lacivertlilerde hafta sonu oynanacak Karagümrük maçı özellikle Erol Bulut açısından çok daha önemli hale geldi. 

Gustavo ve Pelkas'ın yokluğunda çözüm üretemeyen Erol Bulut'un bundan sonraki süreçte en büyük kozu Mesut Özil olacak.

SAVUNMAYA YARDIM ETTİ, TAKIMI HÜCUMA ÇIKARDI

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, en fazla sahada kaldığı maçı oynadı. Mesut, uzatmalara giden maçta toplamda 75 dakika görev yaptı. Maç eksiği bulunan ve bu açığı yavaş yavaş gideren yıldız futbolcu, Başakşehir maçının belli dönemlerinde savunmaya da yardımcı oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Lemos'un kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldığı periyotta  daha fazla sorumuluk alan Mesut Özil, geriye gelip oyun kurma noktasında da takıma yardımcı oldu.

Hürriyet

TAKIM ARKADAŞLARIYLA KAYNAŞTI

Maça yedekler arasında başlayan Mesut Özil'in takım arkadaşlarına da giderek ısındığı görüldü. Maç öncesi ısınmada arkadaşlarıyla şakalaşan Özil, mücadeleyi saha kenarında Mert Hakan Yandaş ve Nazım Sangare ile birlikte izledi. Bu grup pozisyonlar hakkında sık sık fikir alışverişinde bulundu.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!