Messi Barcelona'nın yıldızını PSG'ye istiyor! "Onu takasta kullanın"

Güncelleme Tarihi:

Messi Barcelonanın yıldızını PSGye istiyor Onu takasta kullanın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2021 13:52

PSG'nin Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, kulüpten transfer talebinde bulundu. Tecrübeli futbolcu yönetimden, arasının bozuk olduğu takım arkadaşını, Barcelona'nın yıldızının transferi için takasta kullanılmasını istedi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye transfer olan Messi'nin, kulüpten transfer talebinde bulunduğu öne sürüldü.

Fransa Ligue 1'de henüz golle tanışamamasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta 3 gol kaydeden Arjantinli yıldız, uzun süredir arasının iyi olmadığı Mauro Icardi'yi takımda istemediği öne sürüldü.

El Nacional'de yer alan habere göre; Messi'nin Icardi'yi uzun yıllardır sevmediği ve 28 yaşındaki forvetle arasının bozuk olduğu belirtilirken, PSG yönetiminden Icardi'nin takımdan gönderilmesini istediği ifade edildi.

Arjantinli yıldızın, PSG yönetiminden Agüero'nun transferini istediği ve bu transfer için Icardi'yi takasta kullanmaları için baskı yaptığı kaydedildi.

Sezon başında Manchester City'den ayrılan Agüero, Messi'yle aynı takımda oynamak için Barcelona'ya transfer olmuş ancak yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasıyla büyük şok yaşamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!