Merih Demiral'ın sakatlığında son durum ne?

Güncelleme Tarihi:

Merih Demiralın sakatlığında son durum ne
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2020 13:26

Juventus'un Roma'ya konuk olduğu maçta ilk golü atan Merih Demiral, yükseldiği hava topu sırasında yere kötü şekilde düşerek sakatlık geçirdi. Bu gelişmenin ardından Merih Demiral'ın sakatlığında son durum merak konusu oldu. Gözler şimdi milli futbolcunun sahalara döneceği tarihte. Peki, Merih Demiral'ın sakatlığında son durum ne?

Haberin Devamı

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 19. haftasındaki önemli müsabakada Juventus'lu futbolcu Merih Demiral'ın yaşadığı sakatlık korkuttu. İşte, Merih Demiral'ın sakatlığında son gelişmeler...

16. dakikada Juventus atağında, yükseldiği hava topu sırasında yere kötü şekilde düşen Merih Demiral, sakatlık geçirdi. Maça devam etmek isteyen Demiral’ı Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri oyundan alarak Matthijs De Ligt’i oyuna soktu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir değerlendirme yapan Juventus Teknik Direktörü Sarri, maçın 60 dakikalık bölümünde iyi oynadıklarını belirterek, "Çok zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldığımız için memnunum." dedi.

Mücadelenin henüz 3. dakikasında attığı golle Juventus'u öne geçiren ancak 16. dakikada düşerek sakatlanan Merih Demiral'ın durumu da sorulan Sarri, "Merih’te burkulma var. Yarın sabahki kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde." diye konuştu.

 

Haberin Devamı

SEZONU KAPATTI

Juventus - Roma maçında sakatlanan Merih Demiral'ın sol diz ön çapraz bağının koptuğu açıklandı. Milli oyuncu sezonu kapattı...

Merih Demiral'ın EURO 2020'de Türkiye Milli Takımı kadrosunda yer almasına imkansız gözüyle bakılıyor.

BAKMADAN GEÇME!