Medipol Başakşehir Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Medipol Başakşehir Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 08:16

Medipol Başakşehir Sevilla maçı heyecan dolu bir karşılaşma oynanacak. Temsilcimiz Medipol Başakşehi Şampiyonlar Ligi'nde oldukça kritik bir mücadeleye çıkıyor. Spor severler Medipol Başakşehir Sevilla maçının ne zaman oynanacağını ve karşılaşmanın saat kaçta olduğunu merak ediyorlardı. Diğer bir merak konusu da Başakşehir Sevilla mücadelesinin hangi kanalda yayınlanacağı.. Canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki Medipol Başakşehir Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Sevilla ile eşleşen Medipol Başakşehir, ilk karşılaşmayı sahasında oynayacak. Alacağı avantajlı bir sonuç, İspanya'da temsilcimizin işini oldukça kolaylaştıracak. Son yıllarda Şampiyonlar Ligi ve özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı başarılı sonuçların ardından Avrupa sahnesinde adını sıkça duyuran Sevilla, turnuvanın en önemli rakiplerinden biri.

Medipol Başakşehir bu sezon yaptığı transferle dikkat çekerken, Cengiz Ünder'in Roma'ya transferinin ardından bir çok tecrübeli ismi kadrosuna dahil etti. Türkiye liginde Beşiktaş'ta forma giyen Gökhan İnler ve Kerim Frei kadroya dahil olan isimlerden..

Medipol Başakşehir transfer döneminde Chedjou, Clichy, Gökhan İnler, Tunay Torun, Mevlüt Erdinç, Eljero Elia, Kerim Frei, Manuel de Costa gibi tanınmış isimleri kadrosuna kattı

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Medipol Başakşehir Sevilla maçı 16 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21:45'te oynanacak. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak

Medipol Başakşehir - Sevilla maçının hakemleri açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir'in, İspanya'nın Sevilla takımıyla 16 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı play-off turu ilk maçının hakemleri açıklandı.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Nicolas Danos ve Cyril Gringore'nin yardıcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Hicham Zakrani, ilave yardımcı hakemleri ise Ruddy Buquet ve Nicolas Rainville olacak.

BAKMADAN GEÇME!