Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında 60 milyon Euro'luk boşanma

Güncelleme Tarihi:

Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında 60 milyon Euroluk boşanma
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2022 07:00

Ayrılık kararı alan Mauro Icardi ve Wanda Nara’yı devasa boyutlarda bir mal paylaşım davası bekliyor. İcardi-Nara çiftinin yaklaşık 60 milyon Euro tutarındaki servetin nasıl paylaşacağı Arjantin ve Avrupa medyasında 1 numaralı magazin gündemi oldu. Arjantin, İtalya ve Fransa’da 6 ev ve 1 çiftliği olan ikilinin ayrıca, toplam değerleri 1 milyon Euro’yu geçen 5 lüks otomobili ve 3 tane şirketi bulunuyor. Öte yandan Mauro Icardi, Wanda Nara ile WhatsApp yazışmalarını dün sosyal medyadan paylaştı. İkilinin birbirlerine sert ifadeler kullandığı yazışmanın sonunda Icardi’nin, “Seni seviyorum zehirli” diye yazması, ‘yeniden barışacaklar mı’ sorusuna yol açtı.

Haberin Devamı

Evler, arabalar, şirketler. Galatasaray’ın yeni transferi Mauro İcardi’yi şimdilerde boşanmaya hazırlandığı eşi Wanda Nara ile dev bir mal paylaşım davası bekliyor... Aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, İcardi ile olan evliliklerini sonlandırdıklarını açıklamıştı. Bu şok ayrılık başta ikilinin ülkesi Arjantin olmak üzere forma giydiği İtalya ve Fransa medyasında geniş yer buldu. Elbette ikilinin ayrılıkları kadar bölüşecekleri servet de şimdiden konuşulmaya başladı. Paylaşılacak servetin 60 milyon Euro olduğu konuşulurken ikilinin henüz anlaşma yoluna gidememesi de sancılı bir dönemi beraberinde getirecek.

Şirketler Wanda Nara’nın üstüne

Wanda Nara, hesaplarıyla birlikte iki şirketin yüzde 100 sahibi gözüküyor. Bu şirketler World Marketing Football ve Mauro İcardi’nin MI9 markasını da yöneten Wan Collection. Nara ayrıca birkaç ay önce Arjantin’de WAnda Cosmetics şirketini açtı. İkilinin varlıkları şirketlerle sınırlı değil... İcardi ve Nara’nın Milano’da iki dairesi var. Biri San Siro Stadı’nın yakınında, diğeri de Porta Nuova’da. Yine Galliate’de bir çiftlik evi olan ikilinin Como Gölü’nde de bir evleri bulunuyor. Paris’te lüks bir evleri olan İcardi-Nara çiftinin, ülkeleri Arjantin’de de ayrıca iki evleri var.

Haberin Devamı

‘Ruh sağlığımı korumak için ayrıldım’

Mauro İcardi ve Wanda Nara, evlerin dışında toplam değerleri 1 milyon Euro’yu geçen lüks 5 arabaya sahip. Bu arada ayrılıkla ilgili sorulara sosyal medyadan yanıt veren Nara, “Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün” dedi. Nara’nın yakın dostu ve avukatı Ana Rosenfeld de Arjantin basınına yaptığı açıklamada,“Mauro ve Wanda’nın ayrılığı anlaşmalı olmadı. Wanda çok üzgün ancak karar ona ait. Wanda konuyla ilgili yakında geniş bir açıklama yapacak. Bu karar karşılıklı anlaşmayla verilmiş değil, tek taraflı alınmış bir karar” dedi.

SEN, BENDEN BiN KAT DAHA ZEHiRLiSiN

· Mauro İcardi, Wanda Nara ile WhatsApp yazışmalarını dün sosyal medyadan paylaştı. İkilinin birbirlerine sert ifadeler kullandığı yazışmanın sonunda İcardi’nin, “Seni seviyorum zehirli” diye yazması, ‘yeniden barışacaklar mı’ sorusuna yol açtı. Nara, İcardi’yi geçen yıl da terk etmiş ancak daha sonra geri dönmüştü. Dün ortaya çıkan İcardi-Nara yazışması şöyle:

· Nara: Neredesin sen?

· İcardi: Niye?

Haberin Devamı

· Nara: Cevap verecek misin, vermeyecek misin? Neden çocuklarla yatmak yerine evin dışında geziyorsun?

HEM EVLiSiN HEM BEKAR

· İcardi: Ben bekar biriyim. Sana açıklama yapmak zorunda değilim. Ben sen terk ettin. Buna rağmen aynen devam etmemizi mi istiyorsun?

· Nara: Yalancısın. Hem evlisin hem bekar.

· İcardi: Biz aynıyız. Ne kadar zehirli birisin.

· Nara: Sen bir tilkisin!

İcardi daha sonra, “Sen benden bin kat daha zehirlisin Wanda” karşılığını verdi ve Nara’nın kendisini aradığı görseli paylaşıp, takipçilerine “Açayım mı, açmayayım mı” diye sordu.

Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında 60 milyon Euroluk boşanma

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!