Marvel's Spider-Man: Miles Morales hatası görenleri şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

Marvels Spider-Man: Miles Morales hatası görenleri şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2020 13:39

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz hafta çıkış yapan Marvel's Spider-Man: Miles Morales, birçok oyuncu tarafından oynanıyor. Şu ana kadar alınan çoğu geri dönüşler olumlu yöndeyken ve göze çarpan büyük hatalar yokken bir PlayStation 5 kullanıcısının paylaştığı video, oyunla ilgili komik bir hatayı ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

rob_sheridan isimli Twitter kullanıcısının paylaştığı videoda, oyundaki kahramanın bir tuğlaya dönüştüğünü görüyoruz. Bir örümcek ısırığıyla örümcek güçlerine sahip olan Spider-Man, bu senaryoda ise bir duvara çarptığında tuğlaya dönüşüyor.

“#MilesMoralesPS5’İm çok enteresan bir hata verdi. Bir duvara çarptım ve sonra… Spider-Brick’e (Tuğla-Örümcek) dönüştüm. Spider-Brick olarak bir kavgaya girmek istediğimde ise tuğla beyaz bir küpe dönüştü sonra da oyun çöktü. Şimdi yine sıkıcı Spider-Man olarak oynuyorum. Bana yaşattıkların için teşekkürler Spider-Brick.”

Hayatını bir tuğla olarak idam ettirmekte sorun görmeden oyunu oynamaya devam eden kullanıcı, bir dövüş içine girdiğinde tuğla beyaz bir tuğlaya dönüşerek oyunun çökmesine sebebiyet veriyor.

BAKMADAN GEÇME!