Mark Clattenburg: "Mourinho yüzünden Premier Lig'den ayrıldım"

Güncelleme Tarihi:

Mark Clattenburg: Mourinho yüzünden Premier Ligden ayrıldım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 16:55

Dünyaca ünlü İngiliz hakem Mark Clattenburg, İngiltere Premier Lig'den Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho yüzünden ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu bünyesinde maç yöneten İngiliz hakem, Portekizli teknik direktörün Stoke City - Manchester United maçında soyunma odasına inerek verdiği bir kararı eleştirdiğini ifade etti.

2004 yılından bu yana Premier Lig'de maç yöneten ve birçok uluslararası maçta görev alan 42 yaşındaki hakem, dünyanın en gözde liginden ayrılma kararını şöyle açıkladı:

"Rooney'in Bobby Charlton'un rekorunu kırdığı maçı yönetiyordum. Maçın devre arasında Mourinho odama girdi ve vermediğim bir penaltı kararı yüzünden beni eleştirdi. En soğuk statlardan biri olan Stoke'ta maç yönetmek kolay değil. İyi bir maç yönettiğimi düşünüyordum ama buna rağmen açıkça göğsüne çarptığını gördüğüm pozisyona penaltı vermediğim için eleştirildim. 250 mil evime doğru araba sürdüm ve büyük bir hata yapıp yapmadığımı düşündüm. Hala bunun bir parçası olmaya devam edecek miydim? Gerçekten hakemlik yapmaya devam etmek istiyor muydum? Kendi ruh dünyama döndüm. Eğlenceli olmadı ama ayrılmak zorundaydım"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!