Marcelo ortalığı karıştırdı! Beşiktaş...

Güncelleme Tarihi:

Marcelo ortalığı karıştırdı Beşiktaş...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2019 13:59

Beşiktaş'ta 1,5 yıl forma giydikten sonra Lyon'a transfer olan Marcelo Guedes'in attığı tweet olay oldu. Takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere jet yanıt geldi.

Haberin Devamı

Fransızca - İngilizce karmaşası nedeniyle yanlış anlaşıldığını söyleyen Marcelo, yeni paylaşımında "İngilizce'nin Fransa'daki bazı gazetecilerin ana dili olmadığını, paylaşımı yanlış yorumladıklarını ve doğru olmayan haberler yazdıklarını biliyorum. Lyon'dan ayrıldığımı söylemedim. Şampiyonlar Ligi hedefine ulaştığımız için mutlu olduğumu söyledim. Lyon'dan ayrılmayacağım." dedi.

Süper Lig'de kalesinde 46 gole engel olamayan Beşiktaş, son 6 sezonun en kötü savunma performansını gösterdi.

Geçen iki sezonda kalesinde 30'ar gol gören Beşiktaş, 2015-2016'da 35, 2014-2015'te 32 ve 2013-2014'te 33 gol yemişti.

PAYLAŞIMA COME TO BEŞİKTAŞ YAĞMURU

Lyon'da mutsuz olduğu ve Beşiktaş'a geri dönmek istediği iddia edilen Marcelo'nun ilk açıklaması siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Forma giydiği dönemde savumanın değişmez ismi olan tecrübeli stoper, ayrılığını açıkladığı paylaşımda "Come to Beşiktaş" yorumlarıyla karşılaştı.

32 yaşındaki Brezilyalı futbolcu bu sezon Lyon formasıyla 45 maçta yaklaşık 4 bin dakika ter döktü. Marcelo bu süreçte 1 asist ile takımına hücumda katkı gösterdi. Beşiktaş'ın eski futbolcusunun Lyon ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Marcelo bu sezon Lyon formasıyla 45 maça çıktı...

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!