Mannheim Türkspor’un hedefi en üst lig

Güncelleme Tarihi:

Mannheim Türkspor’un hedefi en üst lig
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 12:33

28 maçta 20 galibiyet, 8 beraberlikle yenilmeden şampiyon olup Landesliga’ya yükselen Mannheim Türkspor’un geçen ay düzenlenen olağan genel kurulunda seçilen yeni yönetimi, görev bölümü yaptı. Seçime tek aday olarak giren ve üyelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa getirilen Kadir Baklan, eksikleri iki ay içinde tamamlayıp, kulübün tesislerini yeni sezona yetiştirmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

BİR üst yönetim modeli oluşturduklarını ve üst yönetimin altındaki kadrolarda değişikliğe gidilmeyeceğini belirten Mannheim Türkspor Başkanı Kadir Baklan, “Öncelikle bir tüzük kurultayı düzenleyerek, Türkspor’un 1987 yılından kalma tüzüğünü zamana uyumlu hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Eksikleri iki ay içinde gidermeye çalışacaklarını belirten Baklan, kulübe yeni üyeler kazandırmak istediğini de belirtti.

Mannheim Türkspor’un hedefi en üst lig
Mannheim Türkspor Başkanı Kadir Baklan, Baktat Şirketler Grubu Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Kadir Baklan, “Sezona tesisleşme sorununu çözerek girmek istiyoruz. Lokal binası ve soyunma odalarını yeni sezona yetiştirmeyi hedefliyoruz. Daha sonra altyapıya önem vererek, üst liglerde oynayacak gençleri kendimiz yetiştireceğiz. Kapımızı her ulustan gençlere açacağız. Mannheim’daki sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimizi güçlendireceğiz ve tabii ki bunların yanında sportif başarı da bekliyoruz. Çıkabileceğimiz en üst lige yükselmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Mannheim Türkspor’un hedefi en üst lig
BU KULÜPTE AYRIMCILIĞA YER YOK
İkinci Başkan İlker Polat da, üst kurulun denetiminden, oluşturulacak danışma kurulunun sorumlu olacağını vurgulayarak, dini, siyasi hiçbir ayrım yapılmaksızın, insanların spor etkinliklerinde Türkspor çatısı altında bir araya geleceklerine değindi ve “İşimizi spor ahlakı içerisinde yapacağımızı taahhüt ediyorum” dedi.

İŞTE KULÜBÜN YENİ YÖNETİMİ
Mannheim Türkpor’da yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Kadir Baklan, İkinci Başkan İlker Polat, Genel Müdür ve Hukuk İşleri Sorumlusu Selçuk İbikli, Genel Müdür Yardımcısı ve Sağlık Bölümü Sorumlusu Gökhan Yücel, Kasa Kayhan Tuncer, İkinci Kasa Sezer Özyayla, Sportif Sorumlu, Basın Sözcüsü ve Stat Sorumlusu Sinan Sürer, Sportif Sorumlu Sefa Öztürk, Sportif Faaliyetler ve Sponsorluk İşleri Sorumlusu Tuncay Atacan, Halkla İlişkiler Mesut Üçöz ve Bayram Ali Çağlayan, Altyapı Koordinatörü Uğur Akyol.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!