Manisaspor'da corona krizi! Yönetim çok kızdı...

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda corona krizi Yönetim çok kızdı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 12:21

TFF 3’üncü Lig ekiplerinden Muğlaspor’da koronavirüs salgınından korunmaları amacıyla yönetim tarafından bir öğrenci yurduna yerleştirilen futbolcular, yurttaki şartları beğenmeyerek kulüp tesislerine döndü.

Haberin Devamı

Futbolcuların yönetime danışmadan aldıkları bu karar, yönetimin tepkisini çekti. Yeşil-beyazlı takım, virüs tedbirleri nedeniyle ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için antrenmanların yapıldığı Ortaköy sahası yakınında yer alan Güzel Sanatlar Lisesi Yurdu’nda kampa alındı.

Futbolcular dezenfekte edilen yurtta ilk etapta internet ve televizyon olmamasından şikayet etti.

"BUNDAN SONRA YAPILACAK BENZERİ GİRİŞİMLERİ CEZALANDIRACAĞIZ"

Koronavirüs testinden geçtikten sonra yurda yerleştirilen futbolcuların kamp şartlarını beğenmeyerek kendi imkanlarıyla Muğlaspor Bülent Akça Tesisleri’ne döndüğünü belirten Başkan Vekili Gülen Bütüner, "Test sonuçları negatif çıktı. Futbolcularımızın sağlığından sorumluyuz. Fakat futbolcular şartlarını beğenmedikleri yurttan ayrılıp kulüp binamıza geçtiler. Sadece bir gün internet yok diye burayı terk ettiler. İnternet bağlandı, televizyon getirildi. Yurdun yanında antrenman sahalarımız var. Kulüpten buraya toplu taşıma ile gelinmesini istemiyoruz. Yönetim olarak bundan sonra yapılacak benzeri girişimleri cezalandıracağız" dedi.

Haberin Devamı

 

Süper Sayısal Oyunlar Artık Misli.com'da! Vakit kaybetme, hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!