Manisa FK’da Özgür Çek gidiyor, Altay’da Poko’nun kalması zor! Ege takımlarından son haberler...

Güncelleme Tarihi:

Manisa FK’da Özgür Çek gidiyor, Altay’da Poko’nun kalması zor Ege takımlarından son haberler...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 13:32

Serge Tabekou ile yollarını ayıran Manisa FK'da sol bek Özgür Çek’in de takımdan ayrılacağı öğrenildi. Altay’da sözleşmesi sona eren Andre Poko’nun da siyah-beyazlılara veda etmeye hazırlanıyor. Altınordu, futbolcularının daha iyi şekilde yetişebilmesi için yüksek irtifa merkezini hizmete açtı.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'de yer alan Ege takımlarından son gelişmeleri sizler için derledik...

MANİSA FK

Spor Toto 1’inci Lig’de yeni sezonda hedefini zirve olarak belirleyen Manisa Futbol Kulübü’nde kadro yapılanması devam ediyor.

Kiralık olarak kadroya dahil edilen Serge Tabekou ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda sol bek Özgür Çek’in de takımdan ayrılacağı öğrenildi.



Sportif direktör Levent Devrim ve teknik direktör Levent Eriş yönetiminde transfer hazırlıklarına başlayan Ege temsilcisinde Özgür’ün yeni sezonda kadroda düşünülmediği ifade edildi.

Geçen sene başında Denizlispor’dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, Manisa FK formasıyla 20 lig maçına çıktı. Toplam 943 dakika görev yapan Özgür 1 asistle oynadı.

Haberin Devamı

ALTAY

Spor Toto 1’inci Lig’e düşen ve kadrosunu büyük ölçüde kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Altay’da sözleşmesi sona eren Andre Poko’nun da siyah-beyazlılara veda etmeye hazırlandığı iddia edildi.

İzmir ekibinde geçen sezon 300 bin Euro’ya oynayan Gabonlu ön liberonun yeni sezon için 700 bin Euro talep ettiği öğrenildi. 

Poko’ya son dönemde Katar ekiplerinin talip olduğu ve astronomik rakamlar sunduğu belirtildi.

Mücadeleci futboluyla taraftarların gönlünde taht kuran 29 yaşındaki futbolcunun yuvada kalma ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi.

Altay’la 1’inci Lig’de kupa kaldıran Poko, geçen sezon Süper Lig’de 30 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altınordu, futbolcularının daha iyi şekilde yetişebilmesi için Avrupa’nın değişik spor kulüplerinin de kullandığı yüksek irtifa merkezini Metin Oktay Yerleşkesi’nde hizmete açtı.

Açılışa Oxy-Cat Kurcusu ve Mühendisi Emre Önderin yanı sıra A Takım CEO’su Necati Özdeniz, Akademi Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, A Takım Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Akademi Teknik Direktörü Namet Ateş, Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler, antrenörler ve çalışanlar katıldı.

Mühendis Emre Önder, Türkiye’de bu sistemi yapan ilk firma olduklarını ve Altınordu’nun da bunu kullanan ilk spor kulübü olduğunu vurgulayarak, "Kontrollü atmosfer teknolojisi dünyada farklı sektörlerde kullanılıyor. Bu sistemi kullanan ilk kulüp Altınordu oldu. Bu proje hem benim hem ülkemiz hem de sizin adınıza önemli bir proje oldu. Önemli bir yatırım yapıldı" dedi.

Haberin Devamı

Manisa FK’da Özgür Çek gidiyor, Altay’da Poko’nun kalması zor Ege takımlarından son haberler...


Sistem sayesinde odadaki yükseklik seviyesinin 8-9 bin metrelere çıktığını dile getiren Önder, "Yapılan ayarlama ile oksijen seviyesini düşürüyoruz. Normal irtifaya dönüldüğü zaman damarlara daha fazla oksijen taşınıyor" diye konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, sezonun ikinci yarısında almış oldukları galibiyetlerde aralık ayında hizmete alınan kriyoterapi sisteminin faydasına dikkat çekerek, "Yoğun maç trafiği yaşadığımız dönemde oyuncularımızla beraber Metin Oktay Yerleşkemiz’de yer alan kriyoterapi merkezinden çok faydalandık ve yararını gördük. O günlerde bizim takımımıza inanılmaz katkılarda bulundu. Şu anda yüksek irtifa merkezi devreye alınıyor. Biz de A takım olarak bu imkanlardan kesinlikle faydalanacağız. Sezon başındaki kamp çalışmalarımızda buraya gelip merkezimizi kullanacağız" dedi.

Haberin Devamı

Manisa FK’da Özgür Çek gidiyor, Altay’da Poko’nun kalması zor Ege takımlarından son haberler...

Altınordu Futbol Akademisi Teknik Direktörü Namet Ateş, sezon başlarında birçok takımın Yüksek İrtifa Merkezleri’nde çalışmalar yaptığını ifade ederek, "Türkiye’de bir çok takım Erzurum’a gidip kamp yapıyor. Oradaki yükseklik 2200 metre. Şu anda buradaki sistemle biz o yüksekliğe hatta daha fazla yüksekliklere ulaşabileceğiz. Buralardaki antrenmanlar için 2-4 haftaya ihtiyacınız var. Bu yatırım bize yılın 12 ayı yüksek irtifa sisteminde çalışma imkanı sağlayacak. Sistem sayesinde sporcularımız daha dirençli olacak, daha fazla egzersiz yapacak. Sakatlık sonrasında daha hızlı iyileşmesine imkan sağlanacak bir sistem var. Buradaki bir saatlik uyku mesela 8 saatlik bir uykuya bedel" yorumu yaptı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!