Manchester United Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Manchester United Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2019 12:58

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesinin 14 puan gerisinde yer alan Manchester United, Liverpool'u Old Trafford'da konuk edecek. Kendi evinde Liverpool ile oynadığı 89 mücadelenin 45'ini galip tamamlayan Manchester United, 17 mücadeleden ise mağlup ayrılmıştır. Peki, Manchester United Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşmaya yönelik bazı bilgiler

Haberin Devamı

Manchester United, konuk edeceği Liverpool karşısında üç puan mücadelesi verecek. Peki, Manchester United Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

MANCHESTER UNİTED LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Lig'in 27'nci hafta mücadelesinde Manchester United, Liverpool ile karşılaşacak. 24 Şubat Pazar günü saat 17.05'te oynanacak olan karşılaşma S Sport kanalından canlı izlenebilecek.

Manchester United, Liverpool'u konuk ettiği son dokuz lig maçının yedisini kazandı (1B 1M).

Sezonun ilk yarısında Manchester United'ı yenen Liverpool, 2013/14'ten bu yana rakibi önünde ilk kez duble yapmak için sahaya çıkıyor.

Premier Lig'de devam eden en uzun yenilmezlik serisini sahibi Manchester United (8G 1B).

Haberin Devamı

Liverpool, Premier Lig'de çıktığı son 13 deplasman maçının sadece birini kaybetti (9G 3B).

Liverpool forması giyen Mohamed Salah'ın Premier Lig'de hiç gol katkısı yapamadan en fazla karşılaştığı rakibi Manchester United (üç maç).

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!