Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Manchester City Lyon Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 21:40

Manchester City Lyon maçı F Grubu'nda mücadele eden iki köklü kulübü karşı karşıya getirecek. Tarihlerinde ilk kez karşılaşacak olan Manchester City ve Olympique Lyon, galibiyet elde ederek ilk güzel bir başlangıç yapmaya çabalayacak. Peki, Manchester City Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanabilecek? İşte, o mücadele öncesi bazı bilgiler

Haberin Devamı

Manchester City Lyon mücadelesi, birçok vatandaşın merakla beklediği karşılaşma oldu. Geçtiğimiz yıl İngiltere Premier Lig'de açık ara farkla şampiyonluğu elde eden Manchester City, bu başarısını Şampiyonlar Ligi'nde de sergilemeye hazırlanıyor. Peki, Manchester City Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

MANCHESTER CİTY LYON MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester City, Olympique Lyon ile karşı karşıya gelecek. 19 Eylül Çarşamba günü saat 22.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Manchester City ve Lyon ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak. Bu zamana kadar hiçbir Fransız takımı, City'i Avrupa kupalarında mağlup edemedi (1B 2M).

Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarına karşı oynadığı sekiz maçın sadece birini kazanabildi (4B 3M). Lyon'un mağlup ettiği tek İngiliz takımı Liverpool'du (Ekim 2009'da Anfield'ta).

Manchester City art arda sekizinci kez Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor ve bu alandaki en uzun seriye sahip İngiliz takımı konumunda. City, son beş sezonda gruplardan çıkmayı başardı.

Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı 42 maçın hiçbiri golsüz tamamlanmadı.

Lyon, Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan Fransız takım (15). Lyon 2003/04 ile 2011/12 sezonları arasında turnuvada yer aldığı her sezonda gruptan çıkmayı başardı, ancak bu dönemden sonra turnuvada yer aldığı 2015/16 ve 2016/17 sezonlarında gruptan çıkamadı.
Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 maçın sadece üçünü kazanabildi (3B 7M).

Lyon'un Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son beş maçında toplam beş gol atıldı (iki gol atıp, üç gol yediler).

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'nde teknik direktör olarak yer aldığı dokuz sezonun yedisinde yarı finale çıkmayı başardı, ancak 2011'den bu yana bu turnuvada final oynayamıyor. Guardiola bu sezon kupayı kazanırsa, Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti ve Bob Paisley?e ait en fazla Şampiyonlar Ligi kupası kazanan teknik direktörler rekoruna ortak olacak (3).

Raheem Sterling, Manchester City formasıyla ilk 11'de başladığı son 15 Şampiyonlar Ligi maçında sekiz gol atıp, altı asist yaptı.

Lyon forveti Moussa Dembele, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk dört maçında üç gol attı, ancak sonraki altı maçında sadece bir golde kaldı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!