Maç bitti, hastaneye koştu!

Güncelleme Tarihi:

Maç bitti, hastaneye koştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 08:04

Ada'da 2.ligde mücadele eden Newport County FA Cup'ta güçlü rakibi Middlesbrough'yu 2-0 yendi. Maç bittiğinde ikiz bebeklerinin doğduğunu öğrenen Newport'un kalecisi Joe Day ise kutlamaları bir kenara bırakıp, koşarak hastaneye gitti.

Haberin Devamı

İngiltere'de Premier Lig'in 3 lig altı olan 2. Lig'de mücadele eden Newport County, FA Cup'ta 1-1'lik ilk maçın ardından tekrar karşılaşmasında sahasında Championship temsilcisi Middlesbrough'yu 2-0 mağlup etti.

Zaferin mimarlarından kaleci Joe Day, maç biter bitmez hocası Michael Flynn'a doğru koştu ve "Teşekkür ederim hocam. Şimdi gidebilir miyim. Lütfen?" diye sordu.

Hocası bile şaşırdı

Kutlamalara katılmadan stattan ayrılan Day'ın eşinin maç sırasında ikiz bebeklerini dünyaya getirdiği, 28 yaşındaki file bekçisinin ise konsantrasyonunun bozulmaması adına telefonunu kapattığı ve 90 dakika sonunda soluğu hastanede aldığı bildirildi.

İki kız bebek sahibi olan çifti kutlayan Flynn, "Kalecimiz maçtan sonra öyle bir depar attı ki, inanın daha önce onu bu kadar hızlı koşarken hiç görmemiştim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!