M.Başakşehir ve C.Brugge'ün temsilcileri eşleşmeyi değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

M.Başakşehir ve C.Bruggeün temsilcileri eşleşmeyi değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 14:53

Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kalan M.Başakşehir'in rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura ile belli oldu. UEFA'nın merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda M.Başahşehir'in rakibi Belçika'nın Club Brugge takımı oldu.

Haberin Devamı

 Kura çekimi sonrası Başakşehir alt yapıdan sorumlu yönetici Ömer Faruk Ayvacı kurayı değerlendirdi. Ayvacı, "Biz her sene üzerine koyan bir takımız. Avrupa'da da bu çizgimizi korumaya çalışıyoruz. İlk senemizde ilk turda, geçen sene de ikinci turda elendik maalesef. Bu seneki hedefimiz ise Şampiyonlar Ligi. Rakibimiz Brugge oldu. Bizim de onlardan aşağı kalır yanımız yok. Onları elemek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Club Brugge Spor Koordinatörü Roel Vaeyens ise zor bir kura çektiklerini belirtti. Vaeyens, "İlk maçı evimizde oynayacağız. Başakşehir gibi iyi bir ekiple oynayacağız ve zor olacak. " şeklinde konuştu. İki takımın da şanslarının eşit olduğunu belirten Vaeyens, "Başakşehir de bizim gibi ligde ikinci olarak buraya geldi. Türkiye Ligi zor bir lig. 5-6 tane üst düzey takım var. Bizim de Avrupa kupalarında tecrübemiz var. Bu turu geçmek istiyoruz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!