Luis Pedro Cavanda kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Luis Pedro Cavanda kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 09:42

Luis Pedro Cavanda'nın kim olduğu son günlerde merak konusu oldu. Türkiye'de Trabzonspor ve Galatasaray formasını da terleten oyuncunun özel yaşamı ve kariyeri, Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege'e transfer olmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Peki, Luis Pedro Cavanda kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Spor basınında yer alan haberler sonrası Luis Pedro Cavanda'nın kim olduğunu merak eden futbolseverler, internette başarılı oyuncu hakkında araştırma yapıyor. İşte, Luis Pedro Cavanda hakkında merak edilen tüm detaylar...

LUİS PEDRO CAVANDA KİMDİR?

2 Ocak 1991 tarihinde Angola'nın başkenti Luanda'da dünyaya gelen Luis Pedro Cavanda, futbol kariyerine ilk olarak 2007 yılında Belçika'nın köklü ekiplerinden Standart Liege'de başladı. Buradaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Cavanda, 2009-2010 sezonunda İtalyan ekibi Lazio’ya transfer oldu. Kulübü tarafından 2011 yılında Torino’ya kiralık olarak gönderilen oyuncu, bir sezon sonra Bari’ye kiralık olarak gönderildi.

Luis Pedro Cavanda, 2015-2016 sezonunun başında Trabzonspor’a transfer oldu. Burada geçirdiği bir sezonun ardından 2016-2017 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Cavanda, fazla forma şansı bulamayınca 2017-2018 sezonunda futbola ilk başladığı Standard Liege'e kiralandı. Yeni sezon öncesi transfer dönemimin açılmasıyla birlikte genç sağ bekin bonservisi, 2.400.000 Euro transfer tutarı karşılığında Standard de Liege kulübüne verildi. 

BAKMADAN GEÇME!