Love’ın aklı halen Kyrie Irving’de gibi duruyor

Güncelleme Tarihi:

Love’ın aklı halen Kyrie Irving’de gibi duruyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 10:13

NBA’de Finallerinde Warriors karşısında süpürülen Cavaliers’ta Kevin Love, Kyrie Irving’i arıyor gibi görünüyor.

Haberin Devamı

NBA’de Kyrie Irving, üst üste üç kez Final oynayıp bir tanesini kazandıktan sonra Cleveland Cavaliers‘tan ayrılmak istediğini yönetime iletmiş ve herkesi şok etmişti. Bu yaz daha sonra Celtics‘e takas olan Irving, playoff’larda sakatlığı nedeni ile forma giyememiş, LeBron James’li Cavs 7 maçta Boston’ı geçerek Finale kalmıştı.

Sezon boyunca büyük dalgalanmalar yaşayan Cavaliers’ta takımın yıldız oyuncusu Kevin Love’ın aklı halen daha Kyrie Irving’de gibi duruyor. Love, Boston Globe’a yaptığı açıklamalarda Irving takımda kalsa neler olurdu diye düşündüğünü belirtti.

“Bence Irving kalsa ne olurdu diye düşünmek çok doğal. Özellikle JR Smith, Tristan Thompson, LeBron ve benden oluşan gruba, 2016 şampiyonluğumuzun çekirdek isimlerine bakıyorum. Finallerde 3-1 geriden gelip kazanmamızı sağlayan şeyleri, o maçları nasıl kazanabildiğimizi düşünüyorum. Evet, yani bence bu konular hakkında düşünmek insan doğası. Ancak tabii ki o kadronun neredeyse tamamı değişti. Bu yıl boyunca bundan zaten bahsettik. Sanki bir sezon içinde birden çok sezon yaşamış gibiyiz. Ama biz bu güçlüklerin üstesinden gelmeyi başardık.”

Haberin Devamı

Daha önce Final serisi 3-0 iken Cavaliers’tan tecrübeli bir oyuncunun Irving olsa 3-0 kendilerinin önde olacağına dair açıklamalarının sahibinin de Love olduğu kesinleşti sanki. (EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!