Akışı Yenilereload

Son Dakika: Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan! Seçim sonuçlandı, Aziz Yıldırım...

Güncelleme Tarihi:
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2024 19:20

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun sonucunda Ali Koç, Aziz Yıldırım ile girdiği yarışı kazanarak 3. kez başkan seçildi. Seçim sonucu belli olduktan sonra iki aday birlikte kürsüye çıktı ve taraftarı selamladı.

timeline
ALİ KOÇ'UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ
ALİ KOÇUN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin, Mustafa Hakan Safi."

Yönetim Kurulu yedek üyeler: Ali Alper Alpoğlu, Selma Altay Rodopman, Mustafa Kemal Danabaş, Eren Ali Dişli, Özgür Özaktaç, Cenk Öztanık, Rıfat Perahya.

Haberin Devamı
timeline
OY SAYILARI BELLİ OLDU
OY SAYILARI BELLİ OLDU

Ali Koç: 16.464
Aziz Yıldırım: 10.483

timeline
AZİZ YILDIRIM KONUŞTU
AZİZ YILDIRIM KONUŞTU

Kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, "Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. İnşallah Sayın Ali Koç ve arkadaşları bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz." dedi.

timeline
ÖNCE LOCADA TOKALAŞTILAR, SONRA BİRLİKTE KÜRSÜYE ÇIKTILAR
ÖNCE LOCADA TOKALAŞTILAR, SONRA BİRLİKTE KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Seçim sonucu belli olduktan sonra Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın locasına gitti ve herkesle tokalaştı. Tribünler "İki başkan el ele, hep beraber tribüne!" tezahüratlarının ardından adaylar, birlikte kürsüye çıkıp kongre üyelerini selamladı.

timeline
ALİ KOÇ 3. KEZ BAŞKAN
ALİ KOÇ 3. KEZ BAŞKAN

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun sonucunda Ali Koç, Aziz Yıldırım ile girdiği yarışı kazanarak 3. kez başkan seçildi.

timeline
ALİ KOÇ SEÇİMİ ÖNDE GÖTÜRÜYOR
ALİ KOÇ SEÇİMİ ÖNDE GÖTÜRÜYOR

Açılan sandıkların ardından ilk sonuçlara göre Ali Koç seçimi önde götürüyor.

timeline
İTİRAZLAR NEDENİYLE OY SAYIMI GEÇ BAŞLADI
İTİRAZLAR NEDENİYLE OY SAYIMI GEÇ BAŞLADI

Başkanlık ve kurullar pusulalarını aynı zarfa koyanların oylarını Aziz Yıldırım sayılmasın, Ali Koç ise sayılsın istiyor.

Divan kurulu, başkanlık ve kurul pusulalarını aynı zarfa koyan üyelerin oylarını kabul etti.

Bu itirazlar nedeniyle sayım işlemine yeni geçilebildi.

timeline
OY SAYIMINA GEÇİLDİ
OY SAYIMINA GEÇİLDİ

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy sayımına geçildi.

timeline
OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ
OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy verme işlemi 17.00'de sona erdi. 27 bin civarında oy kullanıldığı bilgisi verildi

timeline
AZİZ YILDIRIM DA KULLANDI
AZİZ YILDIRIM DA KULLANDI

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım oyunu kullandı.

timeline
ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI
ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç, 27 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

timeline
VOLKAN DEMİREL OYUNU KULLANDI
VOLKAN DEMİREL OYUNU KULLANDI

Son olarak Hatayspor'u çalıştıran Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel de oyunu kullandı.

timeline
KATILIM 22 BİNİ AŞTI! REKOR...
KATILIM 22 BİNİ AŞTI REKOR...

Saat 15:00 itibarıyla Fenerbahçe kongresinde katılım 22 bin barajını aştı. 2018'deki seçimde 21 bin 350 üye oy kullanmıştı. Bu seçim, Fenerbahçe'de kongreye katılım rekoru kırılmış oldu.

timeline
AYKUT KOCAMAN OYUNU KULLANDI
AYKUT KOCAMAN OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe'de 2010-2013 yılları arası ve 2017-2018 sezonlarında futbol A takımı teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman da oy kullandı. Kısa bir açıklama yapan Kocaman; 'Söyleyecek en güzel şey, hayırlı uğurlu olsun. Çok demokratik bir ortamda gerçekleşiyor seçim. Umarım sonu da öyle olur' dedi. Deneyimli teknik adam daha sonra sevenleriyle fotoğraf çektirdi.

timeline
SADETTİN SARAN OYUNU KULLANDI
SADETTİN SARAN OYUNU KULLANDI

Ali Koç'un aday olması sonrası Koç lehine adaylıktan çekilen Sadettin Saran, oyunu kullandı. Kısa bir açıklama yapan Saran; "Yeni dönemde Fenerbahçe artık Fenerbahçelilerle değil dışarıdaki düşmanlarla mücadele edecek. Öyle söylüyorlar. İnşallah öyle olacak. Her şey Fenerbahçe için." dedi.

timeline
ACUN ILICALI'YA İLGİ BÜYÜK
ACUN ILICALIYA İLGİ BÜYÜK

Ali Koç'un listesinde olan Acun Ilıcalı, üyelerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

timeline
KATILIM NE DURUMDA?
KATILIM NE DURUMDA

Saat 13:00 itibarıyla 13 bin 739 üye oy kullandı.

timeline
ALİ KOÇ, ÜYELERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
ALİ KOÇ, ÜYELERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Yeniden aday olan mevcut başkan Ali Koç, üyelerle ve üye çocuklarıyla fotoğraf çektirip sohbet etti.

timeline
KATILIM NE DURUMDA?
KATILIM NE DURUMDA

Saat 11:30 itibarıyla 8280 üye oy kullandı.

timeline
AZİZ YILDIRIM, ÜYELERLE BİRLİKTE
AZİZ YILDIRIM, ÜYELERLE BİRLİKTE

Başkan adayı Aziz Yıldırım, sandık sırası bekleyen üyelerle görüşüp fotoğraf çektiriyor.

timeline
ALİ KOÇ STADYUMA GELDİ
ALİ KOÇ STADYUMA GELDİ

Mevcut başkan ve 3. dönem için başkan adayı olan Ali Koç, Ülker Staydumu'na geldi. Koç, üyelerle fotoğraf çektirdi.

timeline
UZUN KUYRUKLAR VAR
UZUN KUYRUKLAR VAR

Ülker Stadyumu'nda oy kullanım işlemi devam ediyor. Sandıkların önünde uzun kuyruklar var.

timeline
YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKİYOR
YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKİYOR

Sabah erken saatlerde stadyuma gelen üyeler, oy kullanımının başlamasıyla sandıklara akın etti. Havadan görüntüde erken saatteki yoğunluk ekrana geldi.

timeline
OY KULLANIMI BAŞLADI
OY KULLANIMI BAŞLADI

Vefa Küçük, saat 10:00'da oy kullanımının başladığını duyurdu ve 47 sandıkta oy kullanımı başladı.

timeline
KAPILAR AÇILDI VE ÜYELER SANDIKLARA KOŞTU
KAPILAR AÇILDI VE ÜYELER SANDIKLARA KOŞTU

Saat 09:55'te kapılar açıldı ve üyeler koşarak zemine inip sandıklarının başına geçti.

timeline
UZUN KUYRUKLAR VAR
UZUN KUYRUKLAR VAR

Fenerbahçe üyeleri, seçim için erken saatlerden itibaren Ülker Stadyumu'na gelerek giriş kartlarını almaya ve içeri girmeye başladılar.

timeline
AZİZ YILDIRIM STADYUMA GELDİ
AZİZ YILDIRIM STADYUMA GELDİ

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ülker Stadyumu'na giriş yaptı. Yıldırım, girişte çocuklarla fotoğraf çektirdi.

timeline
VEFA KÜÇÜK'TEN SEÇİM AÇIKLAMASI
VEFA KÜÇÜKTEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Güneşli, sıcak bir gün. İnşallah bu güneş ve sıcak sandığa da yansır, katılım çok olur. Üyelerimizin gönlünden kim geçiyorsa ona oy versinler. Katılımın fazla olacağını tahmin ediyorum. 46 bini aşkın üyemiz oy kullanabilir, 30-32 bin civarı katılım olacağını tahmin ediyorum. İki başkan adayımız da listelerini verdiler. Listeleri belgeledik. Sandık başkanlarımızla görüştüm, zarfları dağıttık. Pusulaları sandıklara dağıtıyoruz, bittikçe ekleme yapacağız. Saat 17:00'a kadar oy verme imkanı var. Saat 10:00'da başlayacağız benim anonsumla. 17:00'e kadar kartını alan ancak sıra gelmediği için oy kullanamayan üyelerimiz oy kullanabilecek. 17:00'a 5 dakika kala yeni girişleri kapatacağız. Kongremiz kulübümüze yakıştığı şekilde gerçekleşecek. Ak mı kara mı, Aziz başkan mı Ali başkan mı ortaya çıkacak. Toplam 47 sandığımız var. Her sandıkta 5 sandık üyesi var. Vefa Küçük hasta dediler ama buradayım. Ben Fenerbahçe'nin hastasıyım. Çok sayıda kongre yönettim. Her kongrenin kendi zorlukları oldu. 2018 seçimi için sonu karakolda bitecek dediler ama iki başkan adayı da benim tarafsızlığıma inandığı için benim ismimde uzlaştılar. O kongreyi sağ salim başladık, bitirdik. Bu kez iki başkan da kendi adayını çıkarmak istedi. Dün başlangıçta kısa bir sıkıntı oldu. Bizde kongreleri yönetim kurulunun belirlediği bir isim açar. Fethi bey açılışı yaptı, genel kurul divanını oylamaya açtı. Benim olduğum listeyi okudu eller kalktı, Şekip beyin listesini okudu eller kalktı. Ben tribünde oturuyordum, oyları gözlemleme imkanım yok. Fethi bey gözlemine göre beni çağırdı. Ben daha az oy almışım da buna rağmen seçilmişim gibi bir algı oldu ama öyle değil. Devamında iyi bir ilk gün oldu. Bugün de iyi bir şekilde seçimi tamamlayacağız.

timeline
CANLI YAYINA ÇIKTILAR
CANLI YAYINA ÇIKTILAR

Ali Koç ve Aziz Yıldızım, dün gece canlı yayında karşı karşıya geldi. Tarihi yayında iki taraf da çarpıcı açıklamalar yaptı.

timeline
ALİ KOÇ'UN SEÇİM KONUŞMASI
ALİ KOÇUN SEÇİM KONUŞMASI

'Kulüpten 1 kuruş alacağım yoktur'

timeline
AZİZ YILDIRIM'IN SEÇİM KONUŞMASI
AZİZ YILDIRIMIN SEÇİM KONUŞMASI

'50 milyon doları kulübe hibe edeceğim'

 

timeline
PUSULA RENKLERİ
PUSULA RENKLERİ

Ali Koç sarı, Aziz Yıldırım beyaz renkli oy pusulası ile seçime giriyor.

timeline
OY VERME İŞLEMİ NE ZAMAN BİTECEK?
OY VERME İŞLEMİ NE ZAMAN BİTECEK

Oy verme işlemi saat 10.00 da başlayıp 17.00’de sona erecek. Üye kartlarını 17:00'dan önce alan üyeler, 17:00 sonrası oylarını kullanabilecek ve bunun ardından sandıklar kapanacak.

timeline
46 BİN 140 ÜYE, 47 SANDIK
46 BİN 140 ÜYE, 47 SANDIK

Fenerbahçe'de aidatını yatıran 46 bin 140 üye bugün oy kullanabilecek. Başkanlık seçimi, 47 sandıkta yapılacak.

timeline
ALİ KOÇ'UN LİSTESİ
ALİ KOÇUN LİSTESİ

Mevcut başkan Ali Koç, seçime şu listeyle giriyor.

timeline
AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ
AZİZ YILDIRIMIN LİSTESİ

Daha önce Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım'ın listesi şu şekilde:

BAKMADAN GEÇME!